Wat is jouw WHY, een vraag die veel ondernemers zich afvragen. Waarom doe ik wat ik doe. Een vraag die werknemers zichzelf volgens mij veel minder stellen of misschien wel nooit. Maar hoe fijn is het om vanuit een drive te werken, vanuit een gevoel dat je echt iets wilt betekenen. Ik was die WHY en drive een tijd lang kwijt. Steeds dacht ik dat ik ‘m gevonden had, maar steeds bleef ik twijfelen.

De why is helder, het plaatje niet

Maar de twijfel zit niet in mijn WHY, de twijfel zat in hoe het eruit moest komen te zien. Wat ga ik doen, hoe ga ik het doen, welke naam gaat het worden? Vragen die ik steeds beantwoordde en vervolgens ook weer veranderde.

In onszelf zoeken

In de tijd van Nooitmeeropdieet wilde ik vooral dat mensen blij waren met zichzelf – het ging over zelfacceptatie. We richten ons zo vaak op alles wat niet goed is, niet fijn is, we niet mooi vinden (van onszelf), wat we anders willen enzovoort. We zoeken het altijd buiten onszelf. Maar daar zal je ‘HET’ nooit vinden.

Doen wat bij jou klopt

Ook met VIBE gaat het over zelfacceptatie en doen waar je blij van wordt. Wat klopt bij jouw essentie. Want als jij doet wat helemaal klopt bij jou, dan gaat alles vanzelf, moeiteloos.

Mijn WHY is altijd gegaan over:

blij zijn met jezelf, doen wat klopt bij jou, je eigen pad volgen en in het licht gaan staan (zichtbaar worden)

Wat is jouw WHY?

Leuk als je reageert.