Ik trap er steeds weer in… te hard mijn best doen in plaats van mijn gevoel volgen. Ik ben de laatste jaren veel meer naar mijn gevoel aan het luisteren en ik merk dat dit fijn is. Ik kom de juiste mensen tegen, ik voel welke keuzes voor mij kloppen en de keuzes vanuit gevoel kloppen altijd.

Teveel ideeën en het gevoel te moeten

Maar doordat er van die mooie dingen gebeuren, kom ik in een energie van meer willen. Ik heb duizenden ideeën die ik uit wil/kan werken.

En dan is het bijna januari en dan bedenk! ik dat dit een goede maand is om te starten. Dus ga ik als een gek aan de slag en kom ik in een ‘moeten’ terecht. Een energie die niet werkt en ook niet fijn voelt.

Focus en vertrouwen

Na een reading van Rosita werd me wederom heel veel duidelijk, ik ben weer teveel mijn best aan het doen. Ik val weer terug in oude patronen… Zo heb ik het altijd gedaan, maar nu is het tijd om het anders te doen. Samen met Tianne van Seats2meet Amersfoort hebben we grootste plannen en ik voel en weet zeker dat deze plannen er gaan komen,  dat vertrouwen is heel sterk. Tijd om een stap terug te doen, blijven voelen wat nu klopt en de focus op wat wil gebeuren.

Vibe

Vibe is en blijft mijn focus.  Vibe vinden, volgen en vibe in actie. Daarbij wil ik een community bouwen voor ondernemende bewuste vrouwen die willen groeien op een manier die klopt en bij hen past. Geen marketingtrucjes om meer te verkopen, geen slimme verkoopacties om je omzet te verhogen. Maar voelen wat jij te doen hebt, bij jezelf blijven en de juiste stappen zetten. Als jij doet wat klopt bij jou, dan gaat zaken doen moeiteloos.

Ben jij die bewuste ondernemende vrouw – er komen mooie dingen voor je aan!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe plannen, meld je aan voor de nieuwsbrief.

Ik wil graag de VIBE nieuwsbrief ontvangen: