Vrijdag weer een mooie sessie tijdens Work Vibe. We deden een rondje over deze drie vragen:

  • Wat gaat goed?
  • Wat kan beter / waar loop je tegenaan?
  • Wat ga je vandaag doen / wat is je eerstvolgende stap?

Wat er goed gaat bij mij is dat ik weer energie voel, er gebeuren leuke dingen en ik voel dat ik enthousiast bent over wat er ontstaat. Waar ik tegen aanloop is dat ik door mijn enthousiasme ook een hele lange takenlijst heb, ik wil van alles en loop over van ideeën. Ik twijfel of ik alles zelf blijf doen, want dan heb ik het gevoel dat ik niet genoeg kan groeien.

Ik kreeg mooie feedback, mijn valkuil is namelijk dat ik vind dat ik ergens heen moet, dat het iets moet worden. En mijn uitdaging is dus in het moment te blijven voelen wat klopt voor mij. De dingen neerzetten vanuit het juiste gevoel. Niet omdat ik meer mensen wil in mijn programma, meer geld of meer succes wil. Maar omdat ik voel dat ik energie heb om iets te delen, omdat ik wil dat het klopt wat ik deel. Dus vanuit mijn vibe / flow. Want dat is de enige manier waarop het gaat werken, dat heb ik inmiddels wel geleerd.

Praten gaat sneller, maar is ook spannender

Terwijl ik bovenstaande tekst schreef besefte ik dat praten sneller gaat. Dus heb ik de microfoon aangezet en ben gaan praten. Een podcast vind ik toch spannender, het voelt alsof ik met praten mezelf meer laat zien. En dat is juist wat ik wil…dus neem ik de drempel om deze podcast te delen.

Tijdens het praten realiseerde ik me wederom dat ik leer door anderen iets te leren. 

 

The best way to learn is to teach

Ik volg mijn pad en leer steeds meer om echt te doen wat klopt bij mij. Rosita is hierin al jaren een spiegel, die me steeds weer laat zien wat mijn kwaliteiten zijn en hoe ik mijn vibe kan blijven volgen.

Ik ben daarom ook super blij dat we samen een nieuw aanbod hebben bedacht, waarin de kwaliteiten van ons beide helemaal tot hun recht komen. 

Soulful ondernemen vanuit je ziel, intuitief

Soulful ondernemen

Rosita Belkadi helpt je om vanuit jouw intuïtie jouw bedrijf te laten groeien, ik help je om zichtbaar te worden online. Wij doen dit op een manier die precies past bij jou.