VIBE staat voor Verbinding, Inspiratie, Beleving en Energie. Ik ga een video serie starten waarin ik mensen ga interviewen over deze onderwerpen. Maar ik zal ook zelf video’s maken over waar ik mee bezig ben, tegenaan loop, inspiratie vind enzovoort.

Doen wat ik leuk vind!
Komend jaar staat voor mij in het teken van een nieuwe weg. Ik doe dingen die ik leuk vind, samen, in verbinding, met passie en geïnspireerd. Vandaar deze videoserie, ik ga in gesprek met mensen die ik inspirerend vind, hoe zij hun passie leven, luisteren naar hun intuïtie, keuzes maken enzovoort.

Klik hier voor de VIBE VideoSerie

Introductie VIBE

 

In deze eerste video vertel ik waarom ik VIBE ben begonnen.

Abonneer je op mijn Youtube kanaal en mis geen video. Klik rechtsboven op de knop abonneren.
Op de pagina VIBE vind je alle andere interviews. De video’s zijn ook te zien via het Youtube kanaal en de audio bestanden vind je terug op Hearthis.at.