Oktober 2014 
Binnenkort
Gratis webinar Leer online coachen
Gratis webinar Licht over Jezelf
E-cursus Licht over Gewicht
Leer online coachen voor professionals

Volg Angèle 

 

 

 

Mijn drive komt weer terug
Na een lange periode van rust, lijkt de drive weer terug te komen. Opeens zit ik weer dagenlang achter mijn computer te werken aan mijn (nieuwe) website, lekkerinjelijf.nu. Fijn om deze drive weer te voelen.De onwetendheid waar het precies heen gaat is eigenlijk wel spannend. Ik laat me graag verrassen en geniet ondertussen van wat er allemaal gebeurt.Lees mijn blog: Mijn nieuwe weg is Lekker in je lijf!
Laatste kans Webinar  Licht over Jezelf
Dit programma gaat verder waar diëten ophouden! Eten naar de achtergrond en jezelf in het LICHT! Kennismaken? Doe aanstaande woensdag mee met het GRATIS webinar Licht over Jezelf!
GRATIS webinars Leer onlien coachen voor professionals

NIEUW:

GRATIS E-BOOK bij gehele webinarserie 

Leer online coachen voor professionals 

(1 punt per thema BGN)

Wil jij leren online te coachen, vernieuwd en verbeterd programma! Kom kennismaken via het GRATIS webinar Donderdagavond 6 november van 13.00u – 13.45 Gratis webinar voor professionals – Leer online coachen  

Tip voor professionals:

Interesselijsten maken op facebook

 

social