Inspirerende Masterclasses bij Lekker in je Lijf

Het is de laatste tijd wat stil rondom mij. Geen nood, het gaat erg goed met me. Alleen op zakelijk gebied is het tijd voor een stapje terug en voelen welke weg ik te gaan heb. En zo heb ik tijd voor andere leuke dingen :-).

Deze periode staat voor mij voor echt naar mezelf luisteren en hier de tijd voor nemen. Het kost wat meer tijd dan ik van te voren had bedacht, maar het is een boeiende periode. Lees hier mijn blog:

Hoe luister je nou echt naar jezelf?

Zoals je kon lezen laat ik me het liefst inspirerende door mensen met een mooi verhaal. De komende maanden komen er een aantal sprekers vertellen over allerlei thema’s rondom Lekker in je lijf. Het gaat over goed naar jezelf luisteren, je weg/passie vinden, omgaan met tegenslagen en uit je comfortzone stappen. Thema’s die voor mij essentieel zijn om dicht bij mezelf te komen.

Kom je ook luisteren?

 

Anti Dieet Dag 2015

Internationale-anti-dieet-dag-600x400

Sinds 2008 organiseer ik een activiteit rondom de Internationale Anti Dieet Dag. Dit jaar voor het eerst helemaal niet, omdat mijn weg een andere kant op lijkt te gaan.

Maar ik vind het nog steeds belangrijk dat mensen stilstaan bij de schadelijkheid en de slachtoffers van afvallen en diëten.

Lees dus wat je zelf kan doen op 6 mei (maar eigenlijk altijd).