Ik hoorde regelmatig mensen praten over Human Design, dat het je inzicht kan brengen in jouw kwaliteiten en valkuilen. Op het Permanent Beta Festival volgde ik een workshop en ik was geboeid, dus tijd voor een reading. Eerst even uitleggen van Human Design is. 

Human Design (HD) is een systeem dat verschillende oude wijsheden en moderne wetenschap bij elkaar brengt. Het combineert elementen van de Chinese I’Ching, de Tree of life van de Kaballa, Astrologie, de Hindu Chakraleer en Quantum Fysica samen in één systeem. Human Design is een systeem dat inzicht geeft in jouw kwaliteiten en valkuilen. Het geeft inzicht in de manier waarop jij bent geprogrammeerd, wat jou uniek maakt als mens en wat het beste bij jou past.

Human Design Ria Kaashoek Soulful Ondernemen 17 maart Amersfoort

Hold your horses

Mijn interesse was gewekt, dus via via een reading geboekt. En ik heb deze laatst eens terug geluisterd. Het enige wat ik eigenlijk had onthouden, was ook het meest helpend voor mij: “Hold your horses”.

Ik kan snel enthousiast zijn over zaken en dan ben ik al in de actie stand voordat ik goed gevoeld hebt of ik het wel echt wil. Het advies was; wacht even met in actie komen. Slaap er een nachtje over en voel of het de volgende dag nog steeds zo goed voelt. Dit heeft me enorm geholpen, ik ben minder impulsief en maak betere keuzes. Ik zie dat mijn enthousiasme me niet altijd de juiste weg op stuurt, maar mijn gevoel wel.
Zo ook met twijfel, bij twijfel niet doen. Ik kan regelmatig heel erg in twijfel blijven hangen en inmiddels weet ik dat ik niet voor niks twijfel. Bij kleine twijfels moet ik mezelf soms gewoon een schop geven (of ik ga sporten bv.), maar bij grote twijfels weet dat het (nog) niet juist is. Die twijfel van mij is een juiste raadgever.

Manifester Generator

Dit is mijn type in Human Design en als ik de reading terugluister kom ik nog veel meer mooie adviezen en inzichten tegen. Bijvoorbeeld dat ik mag doen wat ik leuk vind, dat is inspirerend voor anderen. Ik heb vaak het gevoel dat ik meer of beter moet. Dat ik soms teveel vrije tijd heb en mezelf niet nuttig maak. Maar ik hoor ook van mensen dat ze jaloers zijn op mijn vrijheid. En ik onderschat vaak de dingen die ik wel doe. Tijd om milder naar mezelf te zijn.  

Wil je weten welk type jij bent en hoe je hier mee om moet gaan?

Inmiddels ben ik heel enthousiast over Human Design en hoor ook veel mensen uit mijn omgeving erover. Het blijft alleen lastig om zelf je eigen chart te lezen, hier kun je jouw chart uitrekenen. Dus heb ik Ria Kaashoek uitgenodigd om een workshop Human Design te komen geven, speciaal voor ondernemers. Zodat je ziet welke manier van ondernemerschap bij jou hoort en waarom je steeds tegen dezelfde valkuilen aanloopt.

Soul:Connect Event: Ondernemen vanuit Human Design

Vrijdag 17 Maart 2023 – 13.30u – 17.00u – Seats2meet Amersfoort CS

Ontdek jouw blauwdruk, jouw persoonlijke formule tot succes. Je ontdekt wie je werkelijk bent en hoe jij het beste je leven en business moeitelozer runt. 

We gaan praktisch aan de slag met:

  • Hoe jouw energie werkt en hoe jij hier mee kunt werken
  • Jouw strategie voor succes
  • Hoe mogelijkheden en kansen naar jou komen
  • Een business die jou gelukkig maakt en voldoening geeft
  • Het loslaten van ‘(zou) moeten’, schuldgevoel, jezelf klein houden, feedback (kritiek) van je omgeving
  • Rust in je hoofd en acceptatie van jezelf
  • Wat je kunt gaan doen voor moeiteloze marketing zodat klanten aanhaken op jouw positieve energie en heerlijke vibe