Ik sta net naast mijn eigen plek (bloem – flower of life) vertelde Arianne mij. Ik zet met mijn interviews anderen in het licht, maar wanneer ga ik mezelf eens laten zien? Ik herken mijn neiging om mezelf kleiner te maken, te denken dat ik het nog niet weet, of niet genoeg weet.
Terwijl ik steeds weer ervaar dat ik zoveel dingen heb gedaan, geleerd en ervaren. Tijd om mezelf eens serieus te gaan nemen.
Maar hoe doe ik dat?

Ik zoek naar diepgang en verbinding

Ik weet al lang dat het tijd is om de stap te nemen, om mezelf neer te zetten en iets moois te gaan bouwen en toch houd ik mezelf tegen. Ik voel dat het tijd is, toch weet ik ook niet goed hoe. Ik sprak hier laatst met Petra over, zei gaf me het advies om eerst het werk in mezelf te doen. Echt te ervaren wat ik te doen heb. Ik richt me nu op zichtbaarheid en actie, maar het gaat vooral om je hart volgen. Ik zoek naar diepgang, verbinding, echt leven. Dat is waar het voor mij om gaat. Die actie en zichtbaarheid volgen hieruit.
Toch laat ik veel makkelijker mijn praktische kant zien, dat is wat ik ken. Dat andere is zo vaag, zo onduidelijk voor mij. Daar moet ik ook de tijd voor nemen. Maar ik voel dat dit is wat ik wil. Een club met bewuste ondernemende vrouwen die elkaar inspireren. Verbindingen die er toe doen, samen zijn en doen.

Ik wil voluit leven!

Een eerste  stap is om dit te delen, spannend, maar ik voel dat dit mijn weg is, dus neem ik de stap. Ik wil midden op mijn plek/bloem staan, mijn leven voluit leven.
Doe je mee?
Ik start met het Lekker dagje ondernemen, een dag waar je in actie komt en aan de slag gaat met jouw taken. Maar ook een dag vol verbinding en inspiratie.
Samen ondernemen is zoveel leuker en makkelijker.