Bij sommige ondernemers lijkt alles vanzelf te gaan, ze doen wat ze leuk vinden en hebben voldoende klanten. Hoe doen ze dat? En waarom lukt mij dat niet? Sinds dat ik ZP’er ben is het nooit vanzelf gegaan, al leek dit soms wel zo. Ik ben met Nooitmeeropdieet.nl veel in de media geweest, maar dat zorgde er niet voor dat de klanten als vanzelf kwamen.

Iemand zei me laatst

‘Het is veel makkelijker met bedrijven te werken, dan met particulieren. Werknemers geven namenlijk niet hun eigen geld uit’.

Ik vind dat hij gelijk heeft, maar ik vind particulieren en ZP’ers het leukste om mee te werken. En ik geloof dat als je doet wat echt bij je past en je durft jezelf te laten zien, dan wordt marketing makkelijk(er).

Maar hoe doe je dat dan? – Moeiteloos klanten aantrekken.

Je ontdekt het tijdens het Festival It’s all about me

 

It’s all about me is een festival waar je leert hoe je met jouw verhaal moeiteloos jouw product of dienst verkoopt. We starten bij de basis, want allereerst moet helder zijn waarom jij met je bedrijf bent begonnen en wat jij wilt neerzetten.

Als dat helder is, dan kun je de wereld laten zien wat jij te bieden hebt. Hoe je dat doet leer je ook, b.v. door bloggen, vloggen, storytelling en nog veel meer…

Tianne en ik over het Festival:

En soms ging het niet helemaal goed 🙂

Festival Its all about me – Jouw verhaal verkoopt (vanzelf)!

Vrijdagmiddag 3 november 2017
Seats2meet Amersfoort CS
www.itsallaboutme.nl