Unieke mensen verdienen comfort.

Sommige mensen hebben een podium nodig. De wereld moet weten dat ze er zijn. Miranda kwam naar het lekker dagje ondernemen en raakte me gelijk bij de kennismakingsronde.

Wat een passie en drive, wat mooi hoe ze uit eigen ervaring met het werken in de zorg en oplossing heeft gevonden voor een probleem waar veel taboe omheen hangt.

Door haar kennis en ervaring in het werken met ouderen en mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking, is zij geïnspireerd geraakt door hun vraag naar comfortabele kleding.

Incontinentie is taboe

Incontinentie problemen, iets waar je niet snel over praat en wat je graag verborgen houdt. Het beïnvloedt je leven op alle vlakken. Miranda heeft ondergoed en kleding gemaakt die mensen comfort en bescherming biedt.
Ze zit vol met verhalen over de praktijk, waarin ze steeds weer te horen krijgt wat een verschil haar producten maakt.

Passie en persoonlijke aandacht

Prachtig hoe ze klaar staat voor klanten, op maat advies geeft en bijna alles zelf kan in haar bedrijf. Ik hoop dat ze de volgende stap gaat maken, tijd om te groeien om de wereld te laten weten dat zij er is en een oplossing kan bieden.

Wil me meer weten over Miranda kijk op Adjustforyou.nl of kom een keer bij het Lekker dagje ondernemen, ze is regelmatig aanwezig.