Het einde van het jaar, tijd om terug te kijken. Ik als mijn blog: ‘Mijn terugblik op 2015‘. Mooi om te lezen hoe het een jaar geleden was en te ervaren hoe het nu is. Als ik terugkijk op 2016 dan is dit het jaar dat mijn vader is overleden, na een prachtig leven op 86 jarige leeftijd. Ik had hem nog zo graag wat langer bij me gehad, maar ik ben ook heel dankbaar voor de tijd die we hebben gehad en de vader die hij voor me was.

Wat 2016 verder voor mij betekende:

Stukken meer energieenergie moe, vermoeidheid

Vorig jaar had ik erg weinig energie, was veel moe en heb van alles geprobeerd om hier iets aan te doen. Mijn blogs over vermoeidheid zijn veel gelezen en is veel op gereageerd, een herkenbaar probleem dus. Wat heeft nu echt geholpen? Ik weet het niet, het leven gaat zoals het gaat en ik voel dat er vooral qua werk weer meer gebeurt. Ik voel weer passie, zin om aan de slag te gaan, er gebeuren leuke dingen, ontmoet bijzondere mensen en ik heb er weer zin in.

Welke weg?

Het proces om te voelen waar mijn weg heen gaat duurt langer dat ik wil en verwachte, maar heeft me ook veel gebracht. Mijn grootste les is om te accepteren dat het leven niet gaat zoals ik wil en dat het belangrijk is om te blijven voelen in het moment. Ik heb ontzettend veel ideeën en de laatste maanden ook weer heel veel zin om hiermee aan de slag te gaan. In december heb ik de GRATIS Laat Jezelf Zien week georganiseerd, dit heeft me veel gebracht. Ik voel dat ik het geweldig vind om webinars te geven, informatie te delen, maar vooral op te inspireren, mee te denken en te motiveren.

 

Hulp vragen en samenwerkenGratis Laat Jezelf Zien Week, zichtbaarheid online

In de 12 jaar Nooitmeeropdieet heb ik vooral veel alleen geworsteld, dit ga ik echt veranderen. Ik ga hulp vragen en samenwerken. Binnenkort ga ik zoeken naar experts op de thema’s van Laat Jezelf Zien (website, social media, marketing, bloggen en vloggen).

 

Ben jij een vrouwelijke ZZP’ers dan heb ik  jouw hulp nodig!

E-CURSUS LEER ONLINE COACHEN

Vul de enquête in en maak kans deze cursus!

Ik ben nu aan het bekijken waar vrouwelijke ZZP’ers/coaches en trainers het meeste behoefte aan hebben en waar ik het meest blij van wordt. Dan wordt dat het eerste thema/onderwerp wat ik aan ga bieden.

Vul de enquête in en maak kans op de cursus Leer online coachen voor professionals twv € 97,00.

 

 

Inspiratiejaar en Spelen

2016 was voor mijn een inspiratiejaar. Ik heb twee cursussen gedaan, 365 dagen succesvol en Masterclass Non-duale coaching. Hele verschillende cursussen die me veel hebben opgeleverd, mijn inzichten hierover ga ik in het nieuwe jaar met je delen. De essentie voor mij is om te voelen WAT ER WIL?

Hierin voel ik steeds weer dat belangrijk is voor mij om mijn weg te delen. Zo heb ik dit met Nooitmeeropdieet gedaan en nu dus met Laat Jezelf Zien. Hiermee wil ik mezelf en anderen een podium geven om zichzelf te laten zien.

Todocafe

 

Volg mij op ToDoCafe!

 

 

Pluspunten 2016

Vorig jaar ben ik geëindigd met pluspunten van 2016, misschien is voor dit jaar dankbaarheid een mooier thema.

Ik ben dankbaar voor:

  1. Mijn vader
  2. Helderheid in mijn weg
  3. Weer energie en passie voelen
  4. Alle mooie mensen om me heen
  5. Een fit en gezond 2016

Ik wens jou een geweldig 2017 in liefde!

Een mooie afsluiter die ik gisteren in de sauna hoorde:

Mag het slechtste dat je in 2017 gaat overkomen, beter zijn dat het beste dat je in 2016 is overkomen.