angele bakker

De laatste dag van het jaar, dan neem ik toch even de tijd om terug te blikken. Het was een jaar met twee kanten, er zijn enorm veel mooie en goede dingen gebeurd. Maar er was ook een zoeken, een ontevredenheid, een niet weten… Ik was en ben aan het voelen, ervaren, onderzoeken wat ik op werkgebied wil. Dit is voor mij geen makkelijke opgave. Ik heb ontzettend veel vrijheid en het voelt of ik alle kanten op kan. Maar dat is juist ook het moeilijke, ik heb zoveel ideeën, maar bij elk idee ga ik twijfelen.

Weinig energieToDoCafe Slimmer werken, online profileren

Het afgelopen jaar heb ik gemerkt dat ik snel moe ben, kan slecht mijn bed uitkomen (slaap gelukkig prima) en mis mijn energieke zelf. Ik heb verschillende dingen geprobeerd, zoals; masterclasses en meditatie challenge georganiseerd, trainers en samenwerking gevraagd, to-do-café begonnen. Maar al deze initiatieven bleken niet zo te werken als ik had gehoopt. Dit zorgde ervoor dat mijn vertrouwen afnam, ik was mijn flow kwijt. Iets waar ik me in kon storten, helemaal voor kon gaan.

Welke weg?

Ik wist en weet niet meer wat te doen. Soms komt in me op dat ik gewoon weer een baan ga zoeken. Maar ik weet dat dit een vlucht is en dat dit niet mijn weg is. Ik voel ook dat juist deze periode heel waardevol is, dat ik de tijd mag nemen om te voelen waar mijn weg heen gaat. Ik baal ervan dat ik niet gewoon kan genieten van de ruimte die ik heb, de mogelijkheden om te doen wat ik wil. Op veel momenten lukt dit wel, maar regelmatig komt er een gevoel bij van ontevredenheid of me nutteloos voelen.

Inspiratiejaar en SpelenAngele Bakker VIBE VideoSerie

Voor mij is de uitdaging om gewoon te gaan doen wat ik leuk vind, of het nou lukt of niet. Het starten van de videoserie Vibe is een initiatief waar ik heel blij mee ben en waarbij ik voel dat ik er energie van krijg. Ik vind het heerlijk om te merken dat mensen enthousiast ja zeggen als ik ze vraag of ik ze mag interviewen. Gisterenavond afgesproken dat ik zelf ook geïnterviewd ga worden (dank je wel Henriette voor je onvoorwaardelijke vriendschap en steun).

Mezelf laten zien in 2016

Wat ik al lang voel, maar wat ik vaak nog niet echt durf is mezelf laten zien. Dat wordt naar mijn idee mijn thema voor 2016, dus bedacht ik om hier de laatste dag van het nieuwe jaar alvast mee te beginnen.Meditatie Marathon 100 dagen mediteren

Om goed te voelen wat ik wil, voel en nodig heb, is het belangrijk voor mij om regelmatig te mediteren. Vandaar dat Rosita Belkadi en ik binnenkort startten met de Meditatie Marathon. Doe je ook mee?

 

Pluspunten 2015pluspunt

In mijn cursussen eindigde ik altijd met HET PLUSPUNT, iets waar je blij mee bent, trots op bent, goed heb gedaan… Deze blog ga ik dus eindigen met alle mooie dingen die 2015 voor mij heeft gebracht:

  • NieuwMooie momenten 2015 Angele Bakkere liefde (met stip op nummer 1)
  • Nieuwe woonomgeving(en) (heerlijk uit de drukke stad)
  • Dankbaar voor mijn familie om me heen
  • Dankbaar voor de bijzondere vrienden om me heen
  • Gezondheid en Blessurevrij sporten (met af en toe een klein pijntje)
  • Financiële mogelijkheden en kansen
  • Inspiratiejaar begonnen met twee cursussen en start videoserie VIBE
  • Dankbaar voor alle mooie mensen om mij heen. Jij ook, die dit leest. Ik geniet enorm van wat ik online terug krijg en van mijn online netwerk (dit voelt als collega’s die ik soms mis)

 

Heb jij ideeën, wil je samenwerken, heb je hulp nodig? REAGEER! Wie weet gaan we samen spelen in 2016!

Tenslotte wens ik jou een geweldig, liefdevol en plezierig 2016!

Liefs Angèle