Ben jij een vader of moeder van een kind die wel wat extra aandacht zou kunnen gebruiken? Bijvoorbeeld omdat je kind:
– onzeker is
– autisme heeft
– introvert is
– adhd heeft
– moeilijk vrienden maakt
– hoogbegaafd is
– een scheiding meemaakt…of wat het dan ook is waardoor jouw kind kwetsbaar is?

Wij leren jou hoe je voor je kind een maatje kunt regelen. Zodat je kind zich door de extra één-op-één aandacht weer fijn gaat voelen en zijn of haar talenten ontdekt!

Speciaal ter ere van de lancering van de nieuwe toolkit ‘Jouw kind een maatje’ organisert Two Get There een teleseminarserie ‘Jouw kind gezien’. Vanaf 20 november zullen er 5 weken lang op dinsdagavond inspirerende gasten vertellen over de kracht van positieve aandacht voor kinderen. Daar wil jij toch bij zijn?

Mocht je er niet ‘live’ bij kunnen zijn? Geen bezwaar, dan ontvang je per mail de MP3 bestanden van de serie!

27 november: Angèle BakkerMijn kind een maatje

Iedere ouder wil dat zijn of haar kind lekker in z’n vel zit en zich goed voelt. Hoe krijg je jouw kind in beweging? Letterlijk en Figuurlijk! Hoe biedt je weerstand tegen de aantrekking van computer en televisie. Want deze digitale verleidingen zorgen er vaak voor dat je kind in zijn eigen omgeving blijft zitten, weg van de ‘werkelijke’ wereld. Als kinderen niet zo lekker in hun vel zitten is de computer of tv vaak een afleiding. Dan worden ze even niet met zichzelf geconfronteerd, maar zitten ze in een gecreëerde en veilige wereld. Hierdoor bewegen kinderen ook minder. Zonde, want bewegen zorgt ervoor dat een kind lekkerder in z’n vel gaat zitten.