Vorige week heb ik een business evenement bezocht. Wat me altijd opvalt bij evenementen over business en marketing is dat het doel is om steeds groter te groeien, met meer omzet. Natuurlijk vind ik het belangrijk om een succesvol bedrijf op te richten en daarmee geld te verdienen. Maar wat mij tegenstaat is het nooit genoeg principe… Want als het ene doel bereikt is, dan is het volgende doel al weer gesteld. Dit is natuurlijk de goede manier om te groeien, maar dan ben je altijd bezig met de toekomst en nooit aan het genieten in het NU.

De weg is het doel

Het doelen najagen is juist wat ik aan het afleren ben. Ik ben de laatste jaren veel meer aan het genieten van wat er is, wat er op mijn weg komt. Dit voelt zoveel beter dan steeds weer meer en beter… Ik zie pas achteraf hoe succesvol ik ben geweest met Nooitmeeropdieet. De evenementen die ik organiseerde waren altijd druk bezocht, met prominente gasten, toch was er altijd een stemmetje in mij dat zei als; ‘er hadden meer mensen moeten komen’. Het was nooit echt goed genoeg.

Ook al stond ik, met Nooitmeeropdieet, vaak in de media, ik wilde toch altijd meer…

Een combinatie van persoonlijk en zakelijk groeien

Door het evenement ben ik zoveel sterker geworden in welke weg ik wil gaan en anderen wil leren. Het gaat om een combinatie van groeien

Op persoonlijk gebied

Doen wat je leuk vindt, je hart volgen, accepteren van jezelf en jouw weg, genieten, plezier, spelen enzovoort

Op zakelijk gebied

Jezelf zichtbaar maken op een manier die bij jou past. Als jij echt doet wat klopt, dan gaat marketing moeiteloos.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van mijn plannen, doe mee met de VIBE inspiratie community.

Voor bewuste vrouwen die vanuit hun hart ondernemen.