Wow, wat veel reacties op mijn blog Moeite met uit bed komen? Opvallend was dat er twee soorten reacties waren. Aan de ene kant ging het over beter mijn best doen om op te staan, slimme trucjes en manier.

Waarvan ik deze toch wel de leukste vond:

 

Accepteren eigen bioritme

Aan de andere kant ging het over acceptatie! Waarom doe ik zo moeilijk, waarom niet gewoon mijn bioritme volgen? Ik voel dat hier de oplossing in zit. Zoals eigenlijk alles in mijn leven :-). Het wordt zoveel makkelijker als ik dingen accepteer.

Dus sta ik al 3 dagen zonder wekker op. Ik slaap iets langer dan normaal, maar het voelt wel lekker om niet te snoozen. Ik spring nog niet uit mijn bed, maar ik ga nog even door met uitproberen en accepteren.

Toch zou ik graag wat minder lang slapen, is het mogelijk mijn bioritme aan te passen?

Leuk als je reageert.