Ik merk dat ik het nog steeds lastig vind om te vertellen wat ik  doe… Want wat doe ik eigenlijk? Mijn standaard zin is dat ik ondernemende vrouwen help om hun ‘vibe’ te volgen en zichtbaar te worden. Maar ik doe veel meer… Een korte opsomming van waar ik nu mee bezig ben:

 • Lekker dagje ondernemen
 • Spiritime
 • Vibe interviews / zichtbaarheid interviews
 • Podcasts
 • Hulp bij website / social media / vloggen / bloggen /podcasten
 • Verhuur vakantiehuisjes
 • Verhuur camper
 • Opzetten van vibe retraite en workation (komt binnenkort)
 • Meedenken over VR mogelijkheden / nieuwe werken 
 • Organiseren Permanent beta dag / festival
 • Opleiding mediumschap
 • Zomaar eens een workshop organiseren die ik interessant vindt

en zo komt er nog wel meer op mijn pad…

Moet ik kiezen?

Maar hoe noem ik dit alles? Moet ik niet kiezen en focussen? Is het niet te versnippert? Zo kom ik toch nooit tot een succesvol bedrijf.

Er zijn regelmatig stemmen in mijn hoofd die hier iets van vinden. Het is niet goed genoeg, het stelt niks voor of het lukt niet.  Anderen laten me weten dat ze soms jaloers zijn omdat ik alle ruimte en vrijheid heb om te doen wat ik wil. Klopt, maar waarom voelt dit voor mij dan niet zo?

Waarom vind ik alles wat ik doe nog niet genoeg…

…het moet beter, groter, succesvoller… Maar WAAROM?

 

Omdenken

Ik ben aan het oefenen om te zijn met wat is, te genieten van wat er WEL is.

Want als ik het positief draai dan is mijn werk veelzijdig is. Dan kan ik heel veel dingen, vind heel veel dingen leuk en volg ik dat waar mijn energie heen gaat en waar ik blij van word.  Klinkt best goed laughing. Misschien kan ik dit zeggen een volgende keer als iemand me vraagt wat doe jij eigenlijk.

 

 

 

Hoe doe jij dit? Heb jij focus? Volg jij jouw energie en wat je leuk vindt?

Leuk als je reageert!