Wikipedia zegt: ‘Intuïtie kan worden omschreven als een “ingeving”, een vorm van “direct weten”, zonder dat men dit beredeneerd heeft’. 

Ik probeer steeds vaker naar mijn intuïtie te luisteren, ben er van overtuigd dat ik beter naar mijn intuïtie kan luisteren, dan naar mijn denken. De beste ideeën komen toch echt als je nergens aan denkt. Toch vind ik het lastig om goed te luisteren, ik ben een doener en een snelle denker. Neem te weinig tijd om te voelen en naar mijn intuïtie te luisteren.Rosita Belkadi medium intuitie

Ik ben dus erg blij dat Rosita Belkadi een masterclass komt geven over intuïtie.  Ik heb Rosita leren kennen in Den Dolder, ik werd kantoorgenoot. We zijn drie keer samen verhuisd en hebben een mooie tijd gehad. Rosita is een geweldig goed medium, ik heb al talloze mensen naar haar doorgestuurd en iedereen was ontzettend enthousiast, geraakt en/of geïnspireerd.

Ik schakel Rosita ook regelmatig in bij mijn klanten, zij kan in een half uur boven tafel krijgen wat precies het probleem is. Want eetproblemen gaan niet over eten, maar over iets wat dieper ligt.  Vanuit dit gesprek maak ik met mijn klanten een perfect plan van aanpak.

Als iemand dus weet hoe zij moet luisteren naar haar intuïtie is Rosita dat wel. Ik kijk dus erg uit naar de masterclass die ze komt geven. In onderstaande video vertelt Rosita wat ze precies gaat doen…of beter wat de deelnemers gaan doen :-).

Masterclass Rosita Belkadi – Intuïtie

Donderdag 19 februari 2015 van 19:30u – 22:00u in Bilthoven. Meer informatie

Wil je er ook bij zijn? Geef direct op.