Lekker dagje Vloggen

 

Er worden grote successen geboekt via Youtube en Facebook Live. Zie jij dat ook? En wil jij ook vloggen, maar weet je niet hoe en waar te beginnen?

Het is niet zo moeilijk.

 

Je hebt al alles wat je nodig hebt om te starten: je smartphone en een goed verhaal.

De kunst is om het nu echt te gaan doen!

Na deze actieve dag weet je:

 • Waarom vloggen werkt
 • Wat je nodig hebt
 • Waar je inspiratie vandaan haalt
 • Hoe je een sterke titel maakt
 • Wat een goede voorbereiding is
 • Hoe je de video maakt
 • Hoe je de video eenvoudig bewerkt
 • Hoe je jouw video’s op Youtube plaatst
 • Hoe je jouw persoonlijke succes een boost geeft

Aan het eind van de dag heb je jouw eerste vlog gemaakt! 

Programma Lekker dagje Vloggen

Deze dag zal vooral in het teken staan van zelf dingen doen. Kennis over vloggen kun je overal op internet vinden, maar hoe ga je zelf aan de slag.   Wat moet je weten over Vloggen Waarom zou je gaan vloggen, past vloggen bij jou en wat heb je nodig om te kunnen starten?   Inspiratie Waar haal je de inspiratie vandaan? We gaan elkaar hierbij helpen! We brainstormen met de groep over elke deelnemer, waar kan hij of zij over vloggen. Op deze manier heb je binnen korte tijd een lijst met onderwerpen waarover jij kan vloggen.   Voorbereiding Simpel en effectief voorbereiden, geen lange teksten uitschrijven, maar gewoon simpel en snel een opzet maken voor je vlog.  

Vloggen Zelf aan de slag. Je kunt een videocamera en microfoon gebruiken, maar natuurlijk kun je ook met je eigen smartphone en selfiestick/statief aan de slag. Je gaat jouw eerste vlog maken, je kiest zelf wat voor soort vlog je wilt opnemen. Dit kan gaan over:

 1. Introductievideo over jou en je bedrijf
 2. Video over jouw product of dienst
 3. Video over een probleem van jouw doelgroep
 4. Video over de oplossing van jouw product of dienst

Video bewerken Het is handig als je zelf de basisbewerkingen voor je vlog kan doen. Je krijgt een korte uitleg over hoe je jouw video kunt bewerken met Videopad (gratis programma voor zowel Apple als Windows). Vervolgens ga je jouw eigen video bewerken.   Jouw vlog online en promoten Hoe zet je jouw vlog online, welke mogelijkheden zijn er en waar moet je opletten. Het promoten van je vlog, de do’s en don’ts en de mogelijkheden.

Deze dag wordt begeleid door Angèle Bakker

Angèle geeft al vanaf 2006 webinars en is inmiddels ook een zeer actief vlogger. Ze heeft veel ervaring met het geven van webinars, het maken van instructievideo’s, het houden en publiceren van interviews en persoonlijke vlogs. De kracht van Angèle is om jou in actie te zetten. Zij geeft je dat steuntje in de rug om nu echt aan de slag te gaan met vloggen. Maak die mooie stap en kom in beweging!

 

 

Interesse in Lekker dagje Vloggen

5 + 4 =