De kracht van sociale overwaarde

De kracht van sociale overwaarde

Jaren geleden zat ik in een workshop Durftevragen, een manier van vragen stellen waarbij anderen jou helpen. Mijn vraag was hoe ik een boek kon schrijven en uitgeven. De groep kwam met ideeën en ik ging met een flap vol goeie tips naar huis. Wat een toffe manier van...
Als ik het organiseer, doe ik het zelf ook

Als ik het organiseer, doe ik het zelf ook

Op 11 november organiseer ik voor de 3e keer de Dare to shine zichtbaarheidschallenge. Omdat ik het vooral zelf leuk vindt en nodig hebt. Als ik met een groep aan de slag ga met zichtbaarheid, dan moet ik zelf ook. En dan doe ik het ook. Bijzonder dat het zo werkt,...
Welke zin past bij jouw bedrijf?

Welke zin past bij jouw bedrijf?

Een zin die duidelijk maakt wat jouw bedrijf doet noem je een pay-off. Een soort slagzin waardoor direct duidelijk is waar jouw bedrijf voor staat en over gaat. Maar hoe verzin je een zin die precies past bij jouw bedrijf? Hieronder enkele tips voor het verzinnen en...