Zo na de vakantie heb ik weer 100 nieuwe plannen, maar tijd te kort. Ik wil nieuwe podcasts maken, video’s bewerken, mensen helpen met hun website en online zichtbaarheid en nog veel meer. In de waan van de dag ben ik vooral bezig met de actuele zaken die moeten gebeuren. Hoe fijn zou het fijn om er even uit te gaan en specifiek met één taak bezig te gaan. 

Workation een combinatie van vakantie en werk

Al enige tijd staat workaction op mijn website, maar in de zomer waren mijn huisjes verhuurd. In het najaar is er weer alle plek om workations aan te bieden.

Je kunt alleen weg, maar ook met maximaal 3 personen. 

Thema workactions – podcast, website, social media en meer!

Ik heb het idee om een aantal thema workactions te organiseren. Dus een aantal dagen aan de slag met jouw website maken of verbeteren, leren podcasten, bloggen of vloggen of je social media bereik vergroten.

We gaan samen met één thema aan de slag. Hoe leuk is het om met 3 personen aan dezelfde taak te werken. We kunnen elkaar motiveren, helpen en inspireren. 

Aanbod op maat

Lijkt het je leuk om (mee) te gaan, laat het me weten. Stuur een berichtje met je wensen. Wil je alleen, wil je met begeleiding, wil je zelf met 3 mensen? Wil je aan een taak werken of er gewoon even uit. Alles is mogelijk. Je kunt zelfs met de camper op pad, maar dan wel in je eentje.

 

Klik hier voor meer informatie of stuur direct een bericht