Mijn kloppende essentie; dit is waar het voor mij om gaat. Het is bijzonder om te ervaren hoe de afgelopen tijd dingen op z’n plek vallen. In gesprekken en situaties zie ik steeds meer wat mijn weg is. Ik ga regelmatig van mijn pad af, maar steeds word ik me weer bewust van mijn eigen weg.

 

Op mijn eigen pad blijven

Hoe lastig ook, ik zie dat ik mijn eigen weg heb te gaan. Het helpt mij om met anderen te praten hierover, maar mijn valkuil is dat ik door het gesprek met de ander van mijn eigen pad af ga. De ander geeft me advies of toont mij een spiegel en vervolgens neem ik een afslag die niet de mijne is. Logisch dat ik op deze weg ook niet het resultaat krijg wat ik hoop of verwacht. Het is af en toe om moedeloos van te worden.

 

Veel ideeën, maar wat te kiezen?veel ideeen waar focus op, wat te kiezen, essentie in actie

Ik voel weer de energie, ik heb zin om dingen te doen en ik loop over van de ideeën. Maar ook dat is lastig, want waar ga ik op focussen. Ook hierin vraag ik advies. Maar mijn uitdaging is om steeds te blijven voelen wat IK wil. Wat klopt bij me.

 

‘Je weet wat klopt, als je echt goed voelt’

Dit werd deze week tegen mij gezegd. Ik weet dat het klopt, toch vind ik het moeilijk echt te voelen wat voor mij klopt. Terwijl ik dit schrijf, besef ik me dat het gaat over tijd nemen en stil zijn. Want ik weet wel wat ik wil, maar vaak durf ik de stappen niet te nemen, gooit mijn hoofd er allerlei bezwaren tegenaan, waardoor ik denk dat het geen goed idee is. Of ik praat met anderen en zij zeggen dat het niet kan of niet haalbaar is en daar laat ik me dan toch door beïnvloeden.

 

Het hoeft niet te lukken

Ik heb het gevoel dat ik nu de juiste keuze moet maken, het juiste pad moet nemen. Want ik ben al een tijd aan het zoeken, dus nu moet ik toch echt aan de gang om mijn business weer op te bouwen. Dat is wat mijn hoofd zegt. Mijn gevoel geeft aan dat ik gewoon de dingen moet doen die ik leuk vind. Ik heb weer energie en dat voelt heerlijk, dus ik ben weer aan het creëren en ontwikkelen. Dat ik nog niet weet waar het precies heen gaat, is prima. Hier wil ik mezelf toestemming voor geven. Ik zie en voel dat ik mijn eigen essentie heb te volgen en van hieruit volgt de actie vanzelf.

 

Mijn essentie is VIBE…

De komende tijd zal ik gaan delen wat ik ga doen rondom mijn VIBE!

 

Hoe volg jij jouw vibe? Leuk als je reageert!