Van Engeland zo door naar Zeewolde, festival Lorelei. Een paar dagen met heel veel vrouwen en activiteiten. Toen ik er net was vroeg ik me af wat ik kwam doen. De overgang was groot en ik wilde gewoon rust. Maar ik kan tegenwoordig snel voelen dat het altijd klopt waar ik ben. En na een workshop massage had ik zin in de rest van het festival.

Healing

Ik merkte dat ik minder behoefte had om workshops te volgen dus boekte ik een healing en ontspanningsmassage. Bijzonder hoe iemand zonder mij te kennen zoveel kan zeggen. Fijn om te horen dat ik op het juiste pad zit, dat de dingen die ik bedenk goed zijn. Dat ik kleine stapjes mag nemen en niet te snel op moet geven (tja.. die neiging heb ik wel).

Pelvic self care door Daphne

Het gesprek dat ik had met Daphne over ondernemen vanuit je hart had zo’n indruk op me gemaakt, dat ik graag haar workshop wilde volgen. Een workshop uit mijn comfortzone, maar Daphne zette een ontzettend veilig setting neer. Wat is het belangrijk om jezelf te ontdekken, om aandacht te besteden aan je eigen behoefte en duidelijk je grenzen aan kunnen geven, met name op seksueel gebied.

Deze workshop zouden als tienersmeisjes moeten volgen, maar eigenlijk alle vrouwen. Want hoeveel vrouwen gaan op seksueel gebied over hun grenzen heen, hoeveel vrouwen kennen hun eigen lichaam niet goed. Het is zo belangrijk om lekker in je lijf te zitten en je lijf lief te hebben. Ik vond het super fijn om deze workshop te doen en te ervaren hoe veel er in mijn leven is veranderd ten aanzien van mijn relatie met mijn lichaam. Ik ben zoveel positiever en liefdevoller en dat is zo fijn om te voelen.

Marketing vanuit de windrichtingen

En ook het interview wat ik had met Arianne van Galen vond ik geweldig, dus ik was blij dat ze nog net een plekje vrij had voor me. Arianne werkt met de seizoenen en windrichtingen, ze deed een oefening waarin je intuïtief een plek in de cirkel moest innemen. Het bleek dat ik in het Oosten stond.

Net na het Noorden en in het Noorden is de plek van terugtrekken, overdenken, stilstaan. In het Oosten ga je stappen nemen, spelen, ervaren. Want ontzettend kloppend en wat fijn om te ervaren dat er nu echt beweging in zit. Dit is de manier waarop ik mijn business wil opzetten, vanuit mijn gevoel. Zonder marketingtrucjes, maar echt vanuit mezelf. Waarin ik dus ook mijn worstelingen en ervaringen deel, zoals ik doe in deze blog. Het is altijd spannend om dit te delen, steeds een stukje meer van mezelf laten zien. Maar het wordt zoveel leuker als ik het gewoon mag doen op mijn manier!

Lekker dagje ondernemen met andere mooie vrouwen

Heerlijke dagen met mooie vrouwen. Het heeft mij vooral inzicht en bevestiging opgeleverd. Ik ben op de goede weg en ik probeer te blijven in het niet weten. Stapje voor stapje gaan voelen wat ik te doen heb. Ik voel dat regelmatiger mediteren heel belangrijk voor me is, hier neem ik vaak niet voldoende tijd voor. Mijn voornemen is om dit weer op te pakken. En de eerste stap is om met andere mooie vrouwen lekker te gaan ondernemen.

 

Heb je zin om mee te doen, kom naar het

Lekker dagje ondernemen