De workshop Jaarcollage heeft me veel inzicht gegeven. Winny startte met een visualisatie, vooruit kijken naar 2019, wat komt er dan in me op? Bij mij waren het twee woorden, intuïtie en genieten. Niet gek dat ik juist aan deze woorden dacht. Ik vaar de laatste tijd meer op mijn intuïtie. Ik probeer mijn bedrijf op te zetten vanuit mijn gevoel, in plaats van vanuit mijn hoofd. Lastig soms, omdat ik regelmatig in de actie-modus schiet en dan al weer snel in mijn hoofd zit. 

Genieten en dankbaarheid

Ik had voorheen nogal de neiging om me teveel te richten op alles wat er (nog) niet is, langzaam leer ik om juist te zien wat er WEL is. Dit is zoveel fijner. Ik geniet van de vrijheid en alles wat er op mijn pad komt. Mijn dankbaarheidsboekje helpt hier enorm bij. Ik schrijf elke avond op waar ik dankbaar voor ben. Hierdoor realiseer ik me veel meer hoeveel moois er in mijn leven gebeurt.

Verbinding

Later in de visualisatie kwam het woord verbinding op, het eerste woord van VIBE. Dit is wat ik wil met de Vibe inspiratie community, verbinding tussen ondernemende bewuste vrouwen, die onder andere elkaar helpen en inspireren. Het is zoveel fijn om het niet alleen te hoeven doen.

 

Zoeken heeft geen zin

Vervolgens mochten we een half uur scheuren in tijdschriften, alles eruit scheuren wat me aansprak. Fijn om gewoon op gevoel te kiezen. Maar ook grappig om te zien hoe mijn hoofd zich er mee bemoeit. Ik wilde een aantal woorden/plaatjes op mijn vel, waar ik dus hard naar op zoek ging en die ik niet kon vinden. Mooie metafoor:

Hoe meer ik zoek, hoe minder ik vind…

Het resultaat

 

Uiteindelijk mochten we plakken en het is een mooi geheel geworden, Ik ben benieuwd wat 2019 mij gaat brengen, maar als het gaat worden zoals mijn collage laat zien, dan wordt het een prachtig jaar.

 

Dank je wel Winny Bos voor de inspirerende workshop.

Zin om ook een keer naar een workshop te komen. Kom dan naar het Lekker dagje ondernemen. Elke woensdag bij Seats2meet Amersfoort CS.

Zie agenda voor aanbod.