Reacties deelnemers van de UITDAGING

Bij de uitdaging ga je 21 dagen lang een patroon doorbreken! Dit doe je niet alleen, maar met een facebookgroep, webinars, maatjes, en een emailprogramma.

Uit onderzoek is gebleken dat er 21 dagen nodig zijn om in de hersenen nieuwe verbindingen te laten ontstaan. Dus hoef je alleen maar 21 dagen iets nieuws te doen!

José: Mijn doel was om na 21 dagen bewust te eten en naar mijn lijf te luisteren zodat het niet voor niets aangeeft dat het vol zit. Het was wennen. En dat was vooral omdat ik gedachteloos at om emotie weg te eten. Ik luisterde niet wanneer mijn lijf voldaan was, maar wanneer mijn emotie voldaan was. Toen ik eenmaal bewust naar het voedsel ging kijken, op advies van mijn coach, een meditatief moment inlaste voor ik zou gaan eten, hadden de emoties ook kans om aan de oppervlakte te komen en kreeg ik de kans om hier iets mee te doen. Mijn nieuwe regel (nee geen dieetregel) : “alles mag, als ik maar stop als ik genoeg heb”. In de supermarkt zie ik al die lekkere dingen die ik niet mocht van elk dieet wat ik volgde. En nu mag ik alles en hoef ik dat allemaal niet meer zo nodig. Ja soms wel en dan eet ik het bewust. Sommige dingen smaken nog lekkerder en andere dingen smaken vies doordat ik het nu met aandacht eet. Ik ga hier zeker mee door, bevalt me prima en na 21 dagen is het bijna altijd mijn gewoonte om hap voor hap te eten, te genieten en te stoppen als ik vol zit.

Angela:
‘Jij weet mij zeer zeker te inspireren! Thanks!!’

Irma:‘De uitdaging heeft een gedachtecrash veroorzaakt waardoor ik uit mijn oude patroon/gedachtegang ben gestapt en daarbij realiserend dat het voor mezelf prettiger en fijner werkt. Het blijft een uitdaging!’

Simone: ‘Bedankt voor de uitdaging. Ik vond het leuk en goed te doen. Niet te groot en niet te veel werk. Kortom: behapbaar. Heel goed ook om mijn bewustzijn te trainen. Hoe gedraag ik me waarom en wanneer!’.

Gerti:‘De UITDAGING is goed opgezet met elke dag een mail met een opdracht. Het webinar in drie delen is heel nuttig, daardoor blijf je gefocust. Ook het contact op de Facebook groep is goed, lezen dat ook andere niet perfect zijn geeft moed en de ondersteuning helpt’.

Jettie:‘Het geheel van webinars, emails, facebook en persoonlijk contact vond ik getuigen van betrokken- en bevlogenheid. Heel mooi’.

Desiree: 
’Erg leuk om te doen. Geeft inzicht. Dat is voor mij belangrijk. Van daaruit kunnen dingen van binnen uit veranderen’.

Doe mee en meld je aan! 

[fbcomments]