Ga de uitdaging aan! Doorbreek je patroon in 21 dagen

Maak nu de beslissing om aan de slag te gaan! Ga de uitdaging aan en doorbreek jouw patroon in 21 dagen.

Succesvol doorbreken van patronen werkt het beste met kleine, positieve patronen. We maken onze doelen vaak veel te groot, leggen de lat veel te hoog en dit geeft mislukking en teleurstelling. Je mag je doel best groot maken, maar kies vervolgens kleine patronen die bijdragen aan het grote doel.

Zo ervaar je dat je succesvol patronen doorbreekt en brengt het je dichter bij jouw grote doel.

Begin met kleine dagelijkse patronen. Het is namelijk moeilijk om patronen te doorbreken die je maar een paar keer per week doet. Het duurt natuurlijk veel langer voordat je een patroon hebt gecreëerd wat je 1 of 2 keer per week doet, dan iets wat je dagelijks doet.

Kies bij voorkeur een patroon wat je daarna ook wilt volhouden. Je kunt kiezen om elke dag te gaan sporten, maar wil je dit de rest van je leven volhouden? Het is mogelijk om 21 dagen te gaan sporten en daarna een patroon van bewegen te kiezen wat je wilt volhouden. Dan heb je in ieder geval 21 dagen ervaren wat sporten met je doet.

Weet dat je na 21 dagen altijd kunt beslissen om het patroon weer te laten gaan, zie het als een experiment. Je zal altijd een leerzame ervaring zijn, ook al beslis je om het na 21 dagen niet door te zetten.

De kracht van deze uitdaging is EENVOUD.

[fbcomments]