Ik ga altijd uit van het goede van de mens. In sommige situaties vind ik dit echter lastig. Toen afgelopen week Trump werd gekozen tot President van America maakte dit mij angstig. Een man met zulke extreme ideeën aan de top, dat kan toch niet goed gaan.In essentie is ook Trump een goed mens

In de masterclass Nonduale coaching kwam naar voren dat ieder mens van nature goed is. Dat is een zienswijze die ik onderschrijf. We worden allemaal heel geboren, door alles wat we mee maken worden we zoals we zijn.

Als je bij iedereen zijn of haar geschiedenis bekijkt, dan is het niet gek dat iemand sommige eigenschappen of eigenaardigheden heeft.

De grote vraag die ik mezelf dan stel, maar hoe kun je deze mensen meer richting liefde ‘trekken’. naar meer verdraagzaamheid, respect en begrip.

Ik weet het niet… Het zou toch zo mooi zijn… een wereld vol liefde. Met Trump aan de macht lijkt dit ver weg…