Hoe lang duurt het nog voordat ik inzie dat het niet in de buitenwereld ligt, maar in mezelf! Dit had ik toch al door toen ik startte met Nooitmeeropdieet? Ik wist dat een slank lichaam niet gelukkig maakte, dat het niet ging om slanker, strakker, gezonder, aantrekkelijker…enzovoort. Het gaat om hoe je naar jezelf kijkt. En in de bijna 12 jaar Nooitmeeropdeet heb ik ervaren dat mijn zelfbeeld 1000% is verbeterd. Ik kan nog steeds kritisch zijn over mijn lichaam, maar met veel meer mildheid en ik kan nu ook de schoonheid van mezelf zien.

Ik stap weer in dezelfde valkuil

Nu ik begonnen ben met mijn nieuwe bedrijf Vibe, stap ik weer in dezelfde valkuil, als lijkt die anders… Ik heb het gevoel dat ik er nog niet ben, dat ik nog meer moet weten, leren, kennen, ervaren enzovoort.

Bijna 2000,00 lichter…

Zo ook vanavond, na een webinar had ik bijna een programma van 2000,00 aangeschaft, omdat ik dacht dat dit de oplossing was. Gelukkig bracht Rosita Belkadi mij weer met beide benen op de grond… Ik moet het niet zoeken in anderen, in programma’s, coaches, kennis. Ik ben er al en ik ben helemaal goed zoals ik ben.

Samen in actie

Ik realiseerde me dat ik ook echt overtuigd ben over wat ik met Vibe aan het neerzetten ben. Ik zie dat de community een enorme meerwaarde gaat zijn voor vrouwelijke ondernemers. Het online programma wat ik bijna had gekocht, was vast heel waardevol, maar ik moest het toch weer in mijn eentje thuis doen…en ikweet dat ik daar snel weer op afhaak. Ik wil samen, in verbinding, in actie! En dat is wat ik ga creëren.

 

Geen idee hoe nu verder, maar in ieder geval weet ik weer dat ik het alleen maar in mezelf hoef te zoeken!