NMOD logo Mijn werkzaamheden voor Nooitmeeropdieet staan al een tijdje op een laag pitje, maar nog steeds begeleid ik een aantal mensen. De laatste maanden heb ik zulke mooie reacties van deelnemers gekregen dat ik voel dat ik nog iets te doen heb.

In gesprek over eten met alle pubermeisjes

Ik begeleidde een meisje van 17, die het na twee gesprekken helemaal heeft opgepakt. Ze was zo ontzettend blij dat eten uit haar hoofd was, dat ze gewoon weer relaxed met zichzelf en haar eten om kon gaan. Ze vond dat ik met alle meisjes van 17 een gesprek moest hebben, want er zijn zoveel meisjes van die leeftijd aan het strijden met eten.

Lekkers in huis en ontspannen eten op vakantieOntspannen eten op vakantie

Een vrouw kwam bij mij omdat ze obsessief met eten omging, ze kon geen lekkers in huis hebben, want dat moest op. Al heel snel leerde ze om hiermee om te gaan, om te voelen waar ze behoefte aan had en dat af en toe iets snoepen veel lekkerder is dan alles in één keer op eten.

Ze mailde zelfs vanaf haar vakantieadres dat het supergoed ging en dat ze weer mooie, nieuwe inzichten had gekregen. Ik ben benieuwd…

Loslaten van diëten en beginnen met leven

Soms gaat het niet vanzelf en ook niet zo snel. De strijd met eten is vaak hardnekkig en het loslaten is de enige manier om hier echt vrij in te worden. Een deelneemster beschreef heel mooi haar proces van het einde van haar strijd met eten en gewicht. Het mooie is dat dit einde het begin betekent van afvallen. Lees hier Mandy’s hele verhaal.

Mijn programma is te goed om er echt mee te stoppen

Inmiddels durf ik dit te zeggen. Na 11 jaar Nooitmeeropdieet heb ik gezien hoeveel blijer, vrijer en meer ontspannen mensen zijn geworden.

Vandaar dat ik nu een heel bijzonder programma ga aanbieden. Een intensieve vijfdaagse Licht over Gewicht in een prachtige omgeving in Frankrijk.

Pak deze kans om voor eens en voor altijd te stoppen met diëten en lekker in je lijf te komen.

Maak een einde aan jouw worsteling met eten.Mas de Rey

Praktisch

Maandag 11 Mei t/m Vrijdag 15 Mei 2015
Mas de Rey in Frankrijk
Meer informatie en aanmelden