In 2004 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen en ik zou niet anders meer willen. Maar die marketing… Het heeft me nooit gelegen, ik ben niet op mijn gemak met verkooppraatjes, ik heb er een hekel aan.  Maar ik realiseerde me al snel dat het er wel bij hoort. Dus vele marketingcursussen/webinars gevolgd. Een trainers zei een keer:

Marketing moet je; of leuk gaan vinden, of uitbesteden.

Ik heb het geprobeerd leuk te vinden, maar het voelde niet kloppend bij mij. Ik hoorde mezelf dingen zeggen als

“Het is een unieke aanbieding!”

“Als je nu beslist ontvang je een gigantische korting”

“Dit is het beste wat ik ooit heb gemaakt”

“Beslis snel, dit is een eenmalige kans”

en ga zo maar door…

Uitbesteden bleek ook niet te werken, want dan zat de passie er niet in zoals ik die voel. Dus wat dan? Nu ik mijn nieuwe bedrijf aan het opbouwen ben, merk ik dat ik me tegen laat houden door weer te moeten verkopen…

Hoog tijd om het anders te doen! Geen marketing volgens de trucjes, maar vanuit mijn passie!

Het Festival It’s all about me, kwam op het juiste moment. Ik zie dat marketing ook anders kan, vanuit wat ik heb te geven, in plaats van te moeten verkopen. Ik heb super veel zin in deze dag, omdat ik voel dat dit is wat bij me past. Ik geloof dat als ik doe wat bij me past, dat de marketing moeiteloos en makkelijk gaat. En dat ik het zelfs leuk vind. Zo heb ik ook de Anti Dieet Dag en Lekker in je lijf evenement opgezet, daar zat ik in de juiste flow en ging het vanzelf.

Festival It’s all about me

Deze najaarseditie gaat over moeiteloos verkopen. Of eigenlijk niet over verkopen, maar over moeiteloos ondernemen. Het festival start met twee inspiratie-talks over hoe jij ook moeiteloos gaat ondernemen (en dus ook verkopen) en er zijn 2 workshoprondes met praktische tips over marketing en storytelling.

Festival Its all about me – Jouw verhaal verkoopt (vanzelf)!
Vrijdagmiddag 3 november 2017
Seats2meet Amersfoort CS

www.itsallaboutme.nl