Deze week had ik twee cursusdagen van de Masterclass Non-duale coaching. Wat ik mooi vind van deze opleiding is dat er wordt bekeken en gevoeld wat naar buiten wil komen. Wat wil er? In plaats van wat zou ik moeten…

Trouw blijven aan mijn pad

Ik voel aan alle kanten druk om op werkgebied aan de slag te gaan, dat het tijd wordt dat ik weer wat ga doen (of iets in andere bewoordingen). Maar ik voel dat deze periode bij mijn pad hoort, dat ik hiervan leer en dat ik juist NU trouw wil blijven aan mijn eigen pad.Mijn pad, non duale coaching, nondualiteit

Aan de andere kant leg ik mezelf ook een druk op. Ik wil ook dat er weer wat gaat stromen en gebeuren. Het mooie is, dat ik dit ook voel. Ik voel weer energie komen, ik ben weer aan het bloggen, vloggen en dingen aan het ontwikkelen. Ik voel dat alles te maken heeft met ‘mezelf laten zien‘ en dat ik anderen hierin wil helpen.

Mezelf saboteren

Ik heb een aardig beeld hoe mijn nieuwe programma eruit gaat zien. Maar ik voel ook dat ik mezelf saboteer. Ik ga met andere dingen aan de slag (bijvoorbeeld de GRATIS Pomodoro Week) en stel het werken aan dit programma voor me uit.

Mijn vrijheid niet kwijt willen

In de cursus kwam dit naar voren en door de vragen van de trainer ontdekte ik dat dit te maken heeft met bang zijn mijn vrijheid kwijt te raken. Ik heb nu alle ruimte om te doen wat ik wil en ergens heb ik het idee dat als ik succesvol word, ik mezelf klem zet. Dat ik geen keuzes meer kan maken en dat dus mijn vrijheid wordt ingeperkt.

Door deze bewustwording kan ik hier op inspelen, want ik weet dat dit absoluut niet zo zal zijn. Maar het blijkt wel een reële angst die mij blokkeert.

Vandaag ben ik met het nieuwe programma aan de slag gegaan. Wordt vervolgd…