In de serie Mijn wegrosita-angele

Laatst werd ik door Rosita op dit filmpje gewezen. Zo ontzettend treffend waar ik nu mee bezig ben.

‘EMBRACE; The Documentary’

Hoe toevallig dat ik ‘s ochtends deze in op schreef: “10 jaar lang heb ik mensen duidelijk gemaakt dat je naar de oorzaak van eetgedrag moet zoeken. Nu is het tijd om met die oorzaak aan de slag te gaan. Het heeft altijd te maken met vullen van leegte, het zoeken naar goed genoeg”.   Hoe goed je ook zoekt, hoe geweldig je ook afvalt of hoe rijk je ook wordt, je zult altijd ontdekken dat het NOOIT GOED GENOEG is. Want uiterlijke zaken kunnen je nooit geheel vervullen.

Waar moet je het dan zoeken?

Het geluk zit in jezelf en het helpt als je stopt met zoeken! Tevreden zijn met wat er is.

het leven is perfect

 

 

 

 

 

 

 

Hoe zoek jij het geluk in jezelf? Reageer hieronder.