Ik was op uitnodiging op een evenement, super gaaf om mee te maken, omdat het een prijskaartje had wat ik zelf niet snel zou betalen. Maar het was ook een evenement waar ik me niet echt thuis voelde. Het lijkt om iedereen elkaar wil overtuigen van zijn/haar kennis en vaardigheden. De een heeft nog een mooie verhaal dan de ander.

Wie heeft het mooiste verhaal?

Ego’s die roepen hoe goed ze zijn, wat ze hebben gedaan, waar ze zijn geweest. Pffff, een wereld waar ik niet in wil rond lopen. Is het onzekerheid dat mensen die zo hard roepen of juist zelfverzekerdheid?

Bij mezelf blijven, maar mezelf niet kleiner maken

Ik weet dat ik mezelf soms kleiner maak, dat ik bescheiden ben. Is dat het waarom ik me irriteer aan mensen die zo hoog van de toren schreeuwen? Ik geloof dat wat ik zie bij een ander dat dit iets over mij zegt. Maar ik geloof ook dat ik dichtbij mezelf dien te blijven. Ik hoef niet hoog van de toren te blazen, maar ik mag mezelf best wat sterker neer zetten.

Toch wat geleerd van dit evenement, al is het wat anders dan ik van te voren dacht :-).

Hoe doe jij dat op een evenement? Hoe presenteer jij jezelf?

Leuk als je reageert!