Masterclass #2 – Lekker in je Lijf

De laatste maanden ben ik druk met van alles, behalve werk. Met mijn werk weet ik het al een hele tijd niet. Ik voel dat het anders moet, maar hoe precies is me nog niet duidelijk. Ik zie wel welke kant het op gaat, maar concreet komt er nog weinig uit.

Voelen welke kant op te gaan

Mijn uitdaging is om te voelen wat mijn weg is en daar de tijd voor nemen. De mensen die mij kennen weten dat dit best een klus voor me is. Want geduldig zijn is niet mijn sterkste kant.

Ik wil aan de slag, dingen doen, inspireren enzovoort. Maar aan alles blijkt dat ik de tijd moet nemen. Na 11 jaar Nooitmeeropdieet is het tijd voor een nieuwe weg en die nieuwe weg heeft alles te maken met goed luisteren naar jezelf. Precies dus wat ik nu zelf aan het leren ben.

Want in al die jaren Nooitmeeropdieet heb ik ontdekt dat het niet gaat over eten of gewicht, het gaat over echt voelen waar je behoefte aan hebt, wat bij je past, wat goed voor je is. Tijd dus om een stapje verder te gaan, naar de essentie. Want wanneer jij echt voelt wat goed voor jou is en hiervoor gaat staan, dan wordt je leven een stuk mooier.

Uit de controle stappen

Bij mij gebeuren er geweldige dingen, mijn leven is aan het veranderen en ik geniet. Ik leer dat het leven precies gaat zoals het moet gaat en dat het zaak is om uit de controle te stappen. Gewoon voelen waar het leven mij brengt.

Inspiratie met masterclasses

Ik laat me nu het liefst inspireren door mensen met een mooi verhaal en deel dit graag. Hiervoor organiseer ik Masterclasses van Lekker in je lijf, waarbij ik sprekers die een link hebben met Lekker in je lijf, uitnodig om hun verhaal te vertellen. Deze Masterclasses zijn op donderdagavond van 19.30u-22.00u in Bilthoven.

Tijn Touber en Angele Bakker

 

De eerste Masterclass van Tijn Touber was een geweldig succes. Deelnemers hebben de masterclass als zeer inspirerend ervaren, met mooie meditaties en inzichten.

 

Masterclass #2 is op donderdag 21 mei van 19.30u – 22.00u in Bilthoven, hierbij isMargriet de Schutter Margriet de Schutter te gast. Zij droomde van een carrière als Olympisch shorttrackschaatser, maar haar leven liep heel anders. Hoe zij met haar tegenslagen is omgegaan vind ik ontzettend krachtig en moedig. Erkennen dat je niet op de juiste weg zit en een andere kant opgaan is heel dapper!

Margriet laat zien hoe zij écht naar zichzelf kon luisteren en haar hart volgde. Meer informatie

Wil je deelnemen aan de Masterclass?

21 mei – Margriet de Schutter
25 juni – Tijn Touber
17 september – Marielle Kleynjan
15 oktober – Angèle Bakker

Meld je dan direct aan, er is beperkt plek!