December 2014 
Binnenkort
Gratis webinar Leer online coachen
Leer online coachen voor professionals
E-cursus Licht over Gewicht

Volg Angèle 

 

 

 

Hoe gaat het eigenlijk met mij? 
Goede vraag, eigenlijk gaat het heel goed met mij. Ik heb mijn huis zo goed als verkocht en ben druk bezig me te oriënteren op een nieuw huis. Zakelijk gezien ben ik vooral aan het doen wat ik LEUK vind.Ik wil iedereen bedanken voor het invullen van de enquête, hier ga ik zeker wat mee doen. Dank aan de vrouw die mij mailde dat het niet gaat om wat klanten willen, maar om wat ik ZELF leuk vind. Dat advies heb ik ter harte genomen. Maar ik combineer dit graag met wat de klant wil. Dus invullen kan nog.In deze nieuwsbrief een update van waar ik allemaal mee bezig ben.
Kampvuursessie ‘De mythe van slank is gezond’

Met Hermina (van Wondervol) op stap is altijd een feestje. Zo ook op de Permanent Beta Dag in Amersfoort. Hier kwamen we Dick Oosterwijk tegen, die ik nog kende van het Permanent Beta Festival. Dick heeft een bijzondere plek in Drenthe waar hij mensen coacht op het gebied van voeding, gezondheid en bewegen. Hij gelooft, net als ik, niet in diëten en is er van overtuigd dat dik zijn niks te maken heeft met of je gezond bent.

Al snel werden Hermina en ik uitgenodigd door Dick om te komen spreken tijdens een kampvuursessie. Natuurlijk zeiden we ja.

Het thema:

De mythe van slank is gezond?

Kom luisteren en meepraten op vrijdagavond 12 december in Elp.

Aanmelden!

Leren mediteren met Lekker in je Lijf
Samen met Rosita Belkadi ontwikkel ik een meditatie uitdaging: Leren mediteren in 21 dagen.We starten binnenkort met een GRATIS kickstart meditatie. Je ontvangt zeven dagen lang elke dag een hele korte meditatie. Want iedereen kan mediteren en zelfs een paar minuten mediteren op een dag biedt vele voordelen. Meer informatie in de volgende nieuwsbrief.
Nieuwe website Leer online coachen

NIEUW:

GRATIS E-BOOK bij gehele webinarserie 

Leer online coachen voor professionals

(1 punt per thema BGN)

 

 

Ik heb hard gewerkt aan mijn nieuwe website: www.leeronlinecoachen.nl. Een eenvoudige en overzichtelijke website die professionals te ondersteunt om een effectief online coachingsprogramma op te zetten.Kom kennismaken via het GRATIS webinar:Woensdagavond 10 december van 19.15u – 20.15Gratis webinar voor professionals – Leer online coachen 

Tip voor professionals:

Wat deel je op social media?

Kiezen van webinarsoftware 

social