Het lastige als ZZP’er vind ik dat ik veel alleen het werk ben. Ik vind het heerlijk om mijn eigen pad te bewandelen en eigen beslissingen te nemen. Maar soms mis ik even sparren, gezellig samen lunchen of even advies krijgen of geven. 

Sinds een aantal jaren heb ik mijn collega’s gevonden. Ik werk regelmatig bij Seats2meet Amersfoort CS, een super toffe sfeer met inspirerende mensen. Hier ben ik 2 jaar geleden ook mijn dagje lekker ondernemen gestart. 

Van dagje lekker ondernemen naar Vibe co-werkdag

Samen met andere ondernemers werken aan je eigen taken, maar ook de mogelijkheid om samen te werken, te brainstormen en het gezellig te hebben. Dit werd een soort vaste club vrouwen die elke dinsdag met elkaar werkten aan hun eigen bedrijf. Nu is het tijd om het breder te trekken. Want Seats2meet staat voor verbinding en delen van overvloed. Dus waarom met elkaar in een klein zaaltje, als er veel meer zzp’ers aanwezig zijn om kennis en inspiratie mee te delen. Het is tijd voor samen.

~Work & Connect~ Conscious coworking

Hoe fijn is het om te connecten met andere ondernemers, om makkelijk hulp in te schakelen of even met iemand te sparren voor nieuwe ideeen. Veel ondernemers stoeien in hun eentje, terwijl een vraag zo gesteld is en er altijd wel iemand is die een antwoord weet. Laten we elkaar helpen te groeien, elkaar inspireren en ontdekken dat we met elkaar zoveel meer kunnen bereiken.

 

Start op dinsdag – Conscious coworking

Kom je het een keer ervaren? Elke dinsdag kun je in de open lounge deelnemen aan ‘Work & Connect’.

Door een gezamenlijke ‘check-in’ (enkele korte oefeningen) aan het begin van de dag (10.00 uur) breng je jezelf helemaal in het nu en in verbinding met jezelf en de groep. Hierdoor creëren we een krachtige bedding voor een werkdag vol helderheid, productiviteit en creativiteit. Iedereen werkt de rest van de dag in zijn eigen flow aan zijn eigen ‘taken’ maar uiteraard is er alle ruimte voor uitwisseling. En we lunchen ook gezamenlijk!

We sluiten de dag rond 16.00 uur gezamenlijk af met een ‘check-out’ waarin iedereen deelt waarover hij/zij tevreden is en wat je waardeerde aan (een van de) andere deelnemers van de sessie. Deze krachtige afsluiting zorgt voor een bekrachtiging van de flow die je op deze dag hebt ervaren en helpt je de energie mee te nemen.

Boek een werkplek op dinsdag

je betaalt met sociaal kapitaal (kennis delen en openstaan voor contact)

En laat mij even weten dat je erbij bent.