Ik geloof niet dat als je maar hard genoeg denkt aan wat je wilt het vanzelf zal komen. Maar ik geloof wel dat je kan creëren en je leven leuker kan maken. Creëren wat echt past bij jouw verlangen, wat klopt bij wie jij bent.

 

Jouw gedachten creëren je toekomst.

Want wat jij denkt heeft invloed op wat er gaat gebeuren. Je zult dus eerst je gedachten moeten veranderen en vervolgens je gedrag. Want als je blijft doen wat je altijd doet, krijg je wat je altijd kreeg.

 

Maar hoe ontstaan gedachten en hoe verander je ze?

Het is niet genoeg om bewust te zijn van gedachten, het gaat over creëren van positieve gedachten. Het ontwikkelen van nieuwe patronen. Je weet hoe je patronen moet ontwikkelen, want de patronen die je hebt, heb je ook ooit ontwikkelt.

Maar het veranderen en positiever maken van je gedachten is niet makkelijk. Je hebt jarenlang zo gedacht, jouw karakter is ontstaan uit je opvoeding en je omgeving en je doet de dingen altijd op een bepaalde manier, je denkt ook vaak op een bepaalde manier. Die manier doorbreken kost moeite, maar is zeker mogelijk.

 

Onbewuste overtuigingen

Het gaat niet alleen om wat je denkt en doet. Het gaat vooral om wat je onbewust gelooft. Want als jij meer geld wilt en onbewust geloof je dat geld je niet gelukkig maakt of je het niet waard bent, dan zul je niet meer geld aantrekken.

Word je dus bewust van je onbewuste overtuigingen. Sommige overtuigingen spelen nog steeds, terwijl als je ze onderzoekt ze helemaal niet meer voor je gelden. Tijd om op onderzoek te gaan

 

Zin om hiermee aan de slag te gaan?

Op onderzoek, ontdekken wat en hoe het voor jou werkt? Wij gaan een week lang met aan de slag. Met oefenen, experimenteren en doen, kijken hoe jij ervoor kunt zorgen dat je creëert wat je nodig hebt.

Doe mee met de Mani-feest-tatie week, start 1 oktober, helemaal GRATIS en in te delen op je eigen tijd.

Rosita, Marieke en Angèle x