Denk jij ook zo aan het begin van het jaar dat het dit jaar beter of anders moet? Dat je nu echt in actie gaat komen om … te bereiken?meegaan met de flow

Veel mensen zijn ontevreden, zoekend naar anders, beter, sneller of makkelijker. Ze hebben het gevoel dat ze nog niet genoeg uit het leven halen.

Meegaan met de flow

Een zoektocht waar ik nog regelmatig in verdwaal, maar waar ik steeds sneller weer uitkom. Want het leven is zoveel fijner als ik mee ga met de flow. Alhoewel het ook moeilijk is, want ik voel niet altijd waar de flow heen gaat en wil regelmatig dingen anders, beter en sneller.

Het leven helemaal accepteren zoals het NU is, dat is mijn grootste uitdaging en daar wil ik anderen in inspireren. Ik ben dan ook super dankbaar dat Tijn Touber op 15 januari hier een workshop over komt geven.

Leren mediteren met Tijn Touber

Iedereen is welkom! Met of zonder meditatie-ervaring.

Informatie en aanmelden