In de serie GRATIS fitness in Utrecht.

Na het aanvragen van de gratis dagpas kreeg ik een telefoontje en werd uitgenodigd bij Health City. Ik had een afspraak met Vincent en ik mocht een kennismakingsformulier invullen.

Wat was mijn doel?Health City Utrecht

Nou, die heb ik niet. Maar daar was Vincent het niet mee eens, want iedereen heeft toch een doel.. Tja, ik wil herstellen van mijn vinger, maar daar heb ik fitness niet voor nodig. Wil gewoon beetje sporten tijdens mijn blessure. Ik vroeg mezelf af of ik hier een doel aan wil koppelen? Wil ik fitter worden, sterker, afslanken? Het gaat vooral om fit blijven, maar ik hoef niet ergens naar toe te werken.

Vincent gaf me een rondleiding en ik mocht gaan sporten, hij vroeg halverwege nog even hoe het ging. Prima dus. Na afloop moest ik snel weg, maar nog even gesproken hoe het ging. Bij Health city kun je lid worden voor een maand, dit kost € 60,00.

Maar ze hebben nu een actie dus Vincent gaf me een gratis weekpas om te sporten en hij was ook nog zo lief om deze volgende week in te laten gaan. Dus grote complimenten voor Health City.

Want ook al zal ik hoogstwaarschijnlijk geen lid worden bij Health City, dit is wel goede marketing, want op deze manier heb ik het gevoel dat ik bij ze in het krijt staat. Je geeft wat weg en de sporter heeft het gevoel iets terug te moeten doen. Daarbij geef ik ook door aan mijn omgeving dat ik een week gratis mag sporten. Dus al met al positieve reclame.

 

Pluspunten:

  • Veel apparaten/mogelijkheden
  • Vriendelijke begeleiding
  • Gratis uitrijdkaart voor garage (voor eerste 1 ¾ uur)

Minpunten:

  • Fitnessapparaten zonder scherm, kan wel koptelefoon inpluggen om tv schermen die er hangen te volgen
  • In verhouding duur

Tip:

Health City zit in het stadion van FC Utrecht. Wat zou het leuk zijn als je vanaf een cardio-apparaat  een wedstrijd zou kunnen kijken :-).

 

Vraag GRATIS dagpas aan!