Fitness is eigenlijk helemaal niet mijn ding, ik kom er alleen om te herstellen van blessures. Nu ik een gebroken vinger heb en tijdelijk niet kan voetballen, is het dus weer tijd om te gaan. Aanbiedingen genoeg zo begin januari, maar welke kies ik? De meeste fitnesscentra proberen je in januari binnen te halen voor een heel jaar (soms zelfs wel twee), maar ik wil alleen maar een paar weken sporten.

Strippenkaart

Gratis fitness in Utrecht

Dus gezocht op een maandkaart of een strippenkaart Deze zijn wel te vinden, maar zijn in verhouding erg duur. Voor een maandkaart betaal je minimaal € 42,00 en voor een strippenkaart van twintig keer betaal je € 139,00. Terwijl je bij een goedkope sportschool daar een heel jaar voor kunt sporten.

 

Gratis dagpas

De oplossing gevonden in de gratis dagpas, heel veel sportscholen bieden een gratis dagpas aan. Dat is dus mijn strippenkaart en helemaal GRATIS.

Ik zie heel veel verschillen in het omgaan met nieuwe potentiële klanten. Dus leek het me leuk om als tegenprestatie en als dank mijn ervaringen op te schrijven. Hopelijk leren sportscholen hier wat van. Dus de komende tijd vind je hier mijn fitness ervaring bij verschillende sportscholen in de omgeving.

 

TIP: Leg je dus niet gelijk vast voor een jaar bij een fitness centrum! Ga eerst uitproberen, dat kan dus zelfs GRATIS.

 

Hier ben ik tot nu toe geweest:

De workout – Breedstraat Utrecht  – Oudegracht (zie reactie onderaan)

Sportcity – De Bilt

Health City Utrecht  (3x gratis geweest)

All in Utrecht 

David Lloyd Utrecht

Trainmore – Utrecht (2x gratis geweest)

Poppingsport – in Emmen (een uitstapje gemaakt)

Bodysport Urecht