Nooitmeeropdieet.nl is op zoek naar enthousiaste trainers die trainingen in hun eigen regio willen geven.

Heb je affiniteit met voeding en diëten, ben je er ook van overtuigd dat diëten niet werken en wil je dit overbrengen op anderen, word dan één van onze trainers. Kijk op www.nooitmeeropdieet.nl voor meer informatie en ontdek of je dit zou willen.

Je wordt opgeleid door Angèle Bakker. Na de introductietraining besluiten we of we de samenwerking aangaan. Daarna volg je de Training voor trainers en dan kun je direct aan de slag.

Je kunt ook kiezen voor het extra opleidingspakket Slimmer werken en online profileren. In deze opleiding word je begeleid in het opzetten en/of verbeteren van jouw website, social media, online coachen, nieuwsbrief enzovoort. Meer informatie hierover vind je op Slimmer werken en online profileren.

Over jou:

  • Je bent ervaringsdeskundig wat betreft lijnen en diëten.
  • Je beschikt over minimaal HBO-werk- en denkniveau.
  • Je beschikt over organisatorische vaardigheden.
  • Je kunt zelfstandig werken.
  • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
  • Je hebt affiniteit met PR en voorlichting.
  • Je bent flexibel en bereid ook ‘s avonds te werken.

Aanmelding en procedure

Om je aan te melden, stuur je een motivatiebrief met je cv aan info@nooitmeeropdieet.nl. Je ontvangt daarna bericht of je deel mag nemen aan de introductietraining.

Na de introductietraining besluit je of je aan de slag wilt als trainer bij Nooitmeeropdieet. Na uiterlijk een week hoor je of je geselecteerd bent.

Aansluitend starten de trainingen. Afhankelijk van je keuze is dit de basistraining Training voor trainers of een combinatie van de basistraining met het programma Slimmer werken en online profileren.

Meer informatie over:

Kosten

De introductietraining kost € 59,00 (ex.btw). Deze training duurt een middag en wordt gegeven in Bilthoven. Hierin leer je de visie en werkwijze van Nooitmeeropdieet kennen en kun je zelf laten zien wat jij als trainer in huis hebt.

De Training voor trainers wordt in kleine groepjes gegeven, maximaal 6 trainers. De training duurt twee dagen en kost € 197,00 (ex.btw) en wordt ook in Bilthoven gegeven. Deze training richt zich op theorie en praktijk van de psychologie achter eetgedrag en het doorbreken van patronen.

Het extra programma Slimmer werken en online profileren kost normaal € 588,00 (ex.btw), maar trainers bij Nooitmeeropdieet betalen slechts € 297,00 (ex.btw), per module nog geen € 75,00. Dit programma kan ook online gevolgd worden, de begeleiding verloopt dan via webinars en/of skype.

Jaarlijkse bijdrage

Als trainer bij Nooitmeeropdieet betaal je de eerste twee jaar een jaarlijkse bijdrage van € 250,00 (ex.btw).

Hiervoor kun je gebruik maken van:

* Alle materialen van Nooitmeeropdieet
* De website van Nooitmeeropdieet
* De besloten facebookgroep met alle andere trainers
* Korting op het boek Licht over Gewicht
* Intervisie; 1 keer per 6 weken via een webinar met andere trainers.

Na twee jaar betaal je nog maar € 97,00 (ex.btw) per jaar, omdat de intervisie dan vervalt. Mocht je toch nog extra begeleiding willen, dan kan dit individueel worden afgesproken.

 

Wat wordt jouw aanbod?

Na het volgen van de Training voor trainers kun je als trainer zelfstandig aan de slag met het geven van het volgende aanbod:

Cursus Licht over Gewicht

Deze groepstraining bestaat uit vijf bijeenkomsten van 2,5 uur, gebaseerd op het boek Licht over Gewicht. Elke bijeenkomst is uitgewerkt voor de trainer, ondersteund met een presentatie.

Individuele begeleiding

De informatie en oefeningen van de cursus Licht over Gewicht zijn door de trainer ook te gebruiken voor het geven van individuele begeleiding.

Workshop/lezing

De trainer is bevoegd (in overleg met Nooitmeeropdieet) een workshop of informatieavond te organiseren. Deze is in overeenstemming met de formule van Nooitmeeropdieet.nl.

 

Inhoud trainingen

Introductietraining

Deze middag staat in het teken van kennismaken met elkaar en met de visie van Nooitmeeropdieet. Je leert de basispincipes van Nooitmeeropdieet en krijgt inzicht in hoe de trainingen van Nooitmeeropdieet in elkaar zitten.
Deze middag zal een combinatie zijn van theorie en oefeningen met veel interactie.

Training voor trainers

De Training voor trainers is gebaseerd op de training Licht over Gewicht. Alle theorie uit het boek Licht over Gewicht komt aan bod, inclusief alle oefeningen. Tevens wordt er aandacht besteed aan jouw kwaliteiten als trainer.

Onderdelen die aan bod komen:
* Waarom werken diëten niet?
* Onderzoeken naar de oorzaak van eetgedrag
* Verschillende type eters en de behandeling
* Aanleren van een gezond eetpatroon
* Doorbreken van patronen
* Bewegen en ontspannen
* Mindful eten
* NLP oefeningen
* Leerdoelen/motivatie/vasthouden

Slimmer werken en online profileren

Wil je succesvol zijn, dan moet je meer zijn dan een goede trainer. De basis van jouw bedrijf moet op orde zijn. Dat betekent een goede website, met de juiste indeling en inhoud. Maar je moet ook weten hoe potentiële klanten jou kunnen vinden, hoe maak je een nieuwsbrief, hoe zet je social media in om klanten te krijgen. Welke slimme programma’s kun je gebruiken om effectiever, sneller en makkelijker te werken. Wil je hierin begeleid worden, kies dan het programma Slimmer werken en online profileren.

Hieronder een kort overzicht van de modules. In overleg kun je kiezen voor aparte modules.

Module 1 – Website
HTML of WordPress
Indeling menu
Hoe trek je klanten aan met je website

Module 2 – Nieuwsbrief en/of Autoresponder
Uitleg nieuwsbrief
Uitleg autoresponder
Zelf lessen klaarzetten

Module 3 – Social media
Profielen op orde
Social media slim organiseren hootsuite/tweetdeck
Wat en hoe delen op social media
Social media inzetten om klanten te krijgen

Module 4 – Slimmer werken
Welke programma’s kun je inzetten om effectiever, slimmer en makkelijker te werken. Een aantal programma’s en slimmigheden komen voorbij.
Evernote
Dropbox
To do list gebruiken
Slim en goedkoop hulp inschakelen
Plaatjes kiezen, maken en bewerken

Module 5 – Bloggen
Bloggen op je eigen website
Indeling blog
Kernwoorden, afbeeldingen
Bloggen om klanten te krijgen
Onderwerpen vinden om over te bloggen

Aanmelden? Stuur een motivatiebrief met cv naar Nooitmeeropdieet.

Sluitingsdatum vacature: maandag 7 september 2015

Datum 1e introductietraining: vrijdagdagmiddag 18 september in Bilthoven