Gisteren heb ik deelgenomen aan de Magische Geldopstellingen workshop van Petra Jungblut.petra

Ik heb wel iets met geld, ik vind het heel fijn om te hebben en uit te geven. Zakelijk gezien vind ik geld ook ingewikkeld, welke prijs kan ik vragen, vraag ik niet teveel of te weinig. Wat vind ik mezelf dan waard? Vragen die me al jaren bezig houden en ik heb het idee dat er ergens een blokkade zit om geld echt te laten stromen.

In mijn opstelling kon ik kijken naar wat het met me zou doen als ik bakken met geld zou verdienen. Dit was groot en lastig. Ik kan slecht keuzes maken, vraag om bevestiging en vind het moeilijk om echt hulp te vragen.

Wat me erg duidelijk werd is dat er hulp is! En dat het gewoon spelen en genieten is. Ik  mag stralen, ik mag doen wat ik leuk vind.

Los van alle oordelen van anderen om me heen, blijf ik mijn eigen pad volgen.

Wat een heerlijke conclusie. Dank je wel Petra voor je deskundige begeleiding. Mooi hoe jij intuïtief aanvoelt wat nodig is, je creëert een veilige omgeving waar ik mezelf kan en durf te laten zien. Een heerlijke balans tussen serieus- en luchtigheid.