Tijdens het lekker dagje ondernemen start ik altijd met een todo lijstje, wat ga je vandaag doen. Zo ook gisteren, maar al snel kwamen we op wat vind je dat je moet doen en wat wil je doen. Hoe werkt het als je dingen gaat doen vanuit moeten. Dat is niet de energie waar klanten op reageren. Dus ga je aan de slag met social media, maar vind je er niks aan, dan is dat geen goede keuze. Je houdt het waarschijnlijk niet zo lang vol en mensen voelen dat je het niet vanuit je hart doen. 

 

Wat is jouw echte verlangen?

Het todo lijstje hebben we aan de kant gegooid en we gingen door op wat is jouw echte verlangen, wat als alles kan en mag. Wat zou je dan doen? 

 

Hard werken om geld te verdienen

Spannend om zo te kijken, want bij mij zit nog steeds te overtuiging dat ik hard moet werken en dat ik met dingen die ik echt leuk vind geen geld kan verdienen. Maar ik voel dat ik deze weg te gaan heb. Dat ik juist dichtbij mezelf mag blijven, voelen wat voor mij klopt. 

Tegen de stroom in, omdat dit mijn stroom is

Mijn verlangen gaat over vrouwen inspireren om dat te doen wat klopt. Hun eigen vibe volgen en zichzelf hiermee laten zien. Dat is dus ook wat ik te doen heb. Ik heb nooit een standaard weg gekozen, ik ging regelmatig tegen de stroom is, omdat dit nu eenmaal mijn stroom was.

 

Het blijft oefenen

Het gaat niet vanzelf, maar ik blijf oefenen om te voelen wat klopt. Het lekker dagje ondernemen is iets wat heel erg klopt, ik trek de juiste, bewuste vrouwen aan. Dit op dezelfde manier naar ondernemen kijken als ik, die het niet op de standaard manier willen. Maar die ook zichzelf meenemen en voelen wat ze te doen hebben. Voor mij is de uitdaging blijven delen wat er in mij speelt en…

 

het hoeft niet te lukken…

Hoe volg jij jouw verlangen? 

Leuk als je reageert!

 

Zin om ook een keer naar het Lekker dagje ondernemen te komen.

Meld je aan, elke dinsdag (en soms op vrijdag) bij Seats2meet Amersfoort CS