Zo’n drie jaar geleden kwam ik via Martijn Aslander terecht op het Permanent Beta Festival. Spannend in mijn eentje, maar al snel vond ik mijn draai. Wat een bijzondere groep mensen. Mensen die de wereld een beetje mooier maken, allemaal op hun eigen manier.  Een netwerk waar je niet alleen deelnemer bent, maar ook organisator. Waar alles wordt georganiseerd zonder papier en geld.

Permanent Beta Dag 11,5

De permanent beta dag 11 vond ik zo gaaf ommede te organiseren, dat ik zin had om deze dag naar Seats2meet Amersfoort te brengen en omdat Permanent Beta Dag 12 al was gepland (maandag 25 juni), hebben we er dag 11,5 van gemaakt. Een halve dag met een thema – Hack Your World. Omdat ik het gaaf vind om te leren hoe ik het leven makkelijker en simpeler kan maken.

Moeiteloze organisatie

Hoe gaaf is het om te merken dat iedereen mee wil helpen, sprekers melden zich aan, vrijwilligers en deelnemers. Zonder te hoeven adverteren. Iedereen weet dat het we zo’n dag met elkaar maken en dat iedereen hierin een taak heeft. Er is een prachtig programma en ik heb er heel veel zin in.

 

Zie ik jou straks? Meld je gratis aan