Ik houd me al langer bezig met non-dualiteit en ik geloof dat we veel minder invloed hebben dan we denken. Het leven gaat zoals het gaat en we denken dat we zelf alle keuzes maken. Ik wil mijn flow volgen, voelen waar het leven mij brengt. Maar wat vind ik dat moeilijk!controle loslaten nondualiteit

Ik zit nog regelmatig in de controle, dan wil ik de situatie controleren of wil ik dat de ander op een andere manier reageert. Achteraf zie ik dan pas wat ik probeerde te doen.

 

Steeds stap ik weer in diezelfde valkuil

 

Een uitspraak van Tijn Touber; ‘GA UIT DE WEG’. Dat is precies wat ik zou willen, het leven laten gebeuren en volgen. Maar dat is niet mijn sterkste kant. En de grote kunst is om te accepteren dat ik dit dus niet zo goed kan.

Ik blijf oefenen, met controle los laten en dingen laten gebeuren. Ik kan namelijk heel goed voelen wat er echt klopt. En als ik dit volg dan gebeuren en mooie dingen. Zo ben ik begonnen als host bij Seats2meet Amersfoort. Vervolgens heeft Tianne mij gevraagd mee te helpen met het storytellingsfestival. Super gaaf. Op vrijdagmiddag 3 november in Seats2meet in Amersfoort, zet vast in je agenda.

 

Ik ga uit de weg, blijf in liefde en laat het gebeuren

Ik heb me voorgenomen de komende tijd in werk en relaties uit de weg te gaan, de controle los te laten en het te laten gebeuren. Maar ook om te accepteren als het even niet lukt, zoals net toen de aannemer niet wilde wat ik wil… blijft lastig 🙂