Heb jij moeite om klanten te krijgen?
Zou je moeiteloos willen ondernemen?

Je leert het allemaal tijdens het festival It’s all about me!

Het festival It’s all about me gaat deze najaarseditie over moeiteloos verkopen. Of eigenlijk niet over verkopen, maar over moeiteloos ondernemen. En verkopen hoort daar natuurlijk bij. Veel ondernemers vinden het lastig om hun product of dienst te verkopen.

Tijdens het festival kun je twee dingen verwachten:

  • inspiratie-talks hoe jij ook moeiteloos gaat ondernemen (en dus ook verkopen) én
  • concrete praktische workshops die je helpen concreet de boer op te gaan met jouw verhaal.

Plenair programma

13.30 – 14.00  Aligned Marketing   |    14.00 – 14.30    Succesvol door jouw intuïtie

Aligned Marketing

door Ayla Verheijen van Shineonline

Marketing gaat in zijn essentie over stralen. Dat is heel mooi, maar ook best wel een uitdaging.  Heel vaak zetten we marketing in omdat we bijvoorbeeld meer klanten willen krijgen. Wat nu als je de focus compleet omdraait? Als je stopt met stressen over hoeveel klanten je wilt krijgen, en je helemaal richt op al het moois dat jij hebt te geven? Als je elke dag de dingen doet die jij leuk vindt, en als je alleen maar samenwerkt met mensen waar je blij van wordt? Dan ontstaat er opeens een rijkdom. En dat voelen mensen. Daar komen mensen op af.​

Succesvol door jouw intuïtie

door Rosita Belkadi van Vivazz

De marketing experts laten je geloven dat je regels moet volgen om succesvol te zijn. Maar ze vergeten dat het marketing bij jou moet passen. Succesvol worden door jezelf te blijven en je intuïtie te volgen. Niemand kan dit beter dan Rosita. Zij weet wat ze wil en kan en blijft altijd trouw aan zichzelf.

Ze vertelt hoe ze zichzelf dit heeft geleerd, welke stappen je kunt nemen om meer en beter naar je intuïtie te luisteren. En je ontvangt praktische tips en oefeningen om vanuit jouw intuïtie succesvol te worden en te blijven.

Workshop programma

14.45 – 16.00    Workshopronde 1  |  16.00 – 16.15    Pauze  |  16.15 – 17.30    Workshopronde 2

Succesvol door jezelf te laten zien

door Angèle Bakker van Vibe

Hoe zit het met jou online zichtbaarheid? Ben je te vinden? Ben je duidelijk? Wat laat je zien? Wat deel je?

In deze workshop een check hoe het zit met jouw online profilering en hoe je deze simpel en effectief kunt verbeteren.

We kijken naar je website, naar Social Media naar bloggen/vloggen/nieuwsbrief. Maar ook hoe je niet verdwaald op het internet, maar weet wat en wanneer je iets moet delen en hoe jij jezelf kan laten zien. Zodat klanten jou vanzelf tegen komen.

Succesvol bloggen

door Hermina de Vries van Wondervol

Hermina startte in 2009 met haar blog Wondervol.nl. Naast haar blog is zij werkzaam als online journalist en communitymanager bij Omroep Gelderland. Haar blog is enorm populair en ze heeft twee succesvolle community’s met vele fans. In deze workshop vertelt ze waarom bloggen de perfecte manier is om het verhaal van jouw bedrijf te vertellen.  Tevens laat ze zien dat iedereen kan bloggen, hoe je aan inspiratie komt en hoe je in de blogflowkomt en blijft. Tenslotte tips voor een blog die scoort.

Storytelling

door Marcoen Hopstaken van Proversie

Verhalen kunnen vertellen is een belangrijke vaardigheid. Verhalen zorgen voor verbinding, herkenning en zijn een belangrijk onderdeel in de communicatie over je bedrijf. Maar hoe vind je de relevante verhalen? En hoe vertel je ze op een manier die ook effect heeft? In deze korte workshop leer je hoe je verhalen kunt vinden in de dingen die je om je heen ziet. Je leert de de structuur van verhalen te herkennen en je leert verhalen te gebruiken als effectief marketing-instrument.

Kickstart vloggen!

door Iris & Margreet van Je Beste Indruk

Vloggen is hot! Een onmisbaar onderdeel van je marketingstrategie. Het is dé manier om je expertise en persoonlijkheid te laten zien en hiermee klanten te vinden die bij jou passen.

Maar, dat vloggen is nog niet zo makkelijk. Want hoe maak je nou een goede vlog?

In deze workshop nemen ze je mee in de wondere wereld van het vloggen. Je leert hoe je een technisch goede video maakt én hoe je zorgt dat je vlog aantrekkelijkwordt voor potentiële klanten.  Oh ja, en vind je vloggen eng? No worries, daar gaan we ook mee aan de slag!

Makkelijker verkopen

door Edo Boonstra van Green Badger

In de workshop Makkelijker verkopen vanuit de juiste Mindset creëer je inzicht in je huidige mindset rond verkopen. Je start met het maken van een meer helpende mindset. Enkele vrij breed in de maatschappij geïndoctrineerde ideeën over wat verkopen is worden ontrafelt. Je maakt kennis met het eenvoudige Sales-MINDSET model, waarmee je een bij jou en je doelgroep passend verkoopactie plan maakt.  Verkopen wordt makkelijker en authentieker.

Geef je eigen boek uit

door Elise de Bres van Boekcoach

Je hebt een geniaal boekidee, en dan?

Loop je rond met een boekidee, en weet je niet waar je precies moet beginnen om dit idee te verwezenlijken?

Ontdek hoe je aan de hand van een aantal specifieke vragen er achter kunt komen of jouw boekidee past bij een uitgever of dat je er beter voor kunt kiezen om zelf je boek uit te geven.

Een workshop vol tips en adviezen hoe jij er voor kunt zorgen dat je nu écht jouw boek gaat realiseren.

De reis van de held

door Ellis Bell van Gebarenliedjes

Ellis neemt je in haar presentatie mee in een heldenverhaal over een koningszoon. Maar… niet alleen deze zoon heeft als held taken te vervullen. Ook het publiek wordt uitgenodigd mee te gaan, in een eigen heldentocht en hierbij en aantal (schrijf) opdrachten te vervullen. Met als resultaat: inzichten en mogelijkheden om nog bekwamer te worden.

Cut The Crap

door Patty Golsteijn van Cutthecrap

Je wilt zichtbaar zijn, veel klanten krijgenen goed verkopen. Je volgt workshops, trainingen en cursussen om alle tips en trucs te leren. Van alle kanten hoor je wat je zou moeten doen. Maar zijn dat echt de antwoorden? Werkt dat voor jou? Of kan het veel eenvoudiger?

Soulful Storytelling

door Eva Kaldenbach van de Verhalenmakerij

Vind de rode draad in jouw werk als onder(werk)nemer, de essentie, zodat je jouw werk met nog meer bezieling en overtuiging in de wereld gaat zetten. Hierdoor krijg je meer focus en wek je het vertrouwen bij potentiële opdrachtgevers om met jou in zee te gaan.

Festival It’s all about me – Jouw verhaal verkoopt (vanzelf)!

Vrijdagmiddag 3 november 2017
Seats2meet Amersfoort CS

www.itsallaboutme.nl