Ik vond het ontzettend lastig om deze blog ‘Een gaaf evenement en (bijna) geen aanmeldingen‘ te delen, maar eigenlijk alleen van te voren. Ik kreeg namelijk ontzettend veel lieve reacties en heel veel herkenning. En aan alles voelde ik dat dit erbij hoort, dat ik authentiek wil zijn, dat ik juist mijn moeilijkheden en kwetsbaarheden wil delen.

Ik vind het zelf heel inspirerend als mensen open en kwetsbaar durven te zijn. Ik vind dit moedig en krachtig en toch blijf ik het zelf zo ontzettend moeilijk vinden. Elke keer als ik toch die drempel neem, voelt het goed. Maar het wordt niet makkelijker..

Het Vibe in Actie evenement uitgesteld

 

Dat geeft rust, ik voelde een enorme druk om voldoende mensen binnen te krijgen en vanuit die druk wil ik niet ondernemen. En blijkbaar werkt dit ook niet. Maar die deadline was ook wel lekker, ik was vol energie en kreeg heel veel voor elkaar. Deze week ben ik dat even kwijt. Het hoeft niet meer zo…dus ben ik sneller afgeleid en ga ik andere leuke dingen doen. Ach, ik gun het mezelf. 

Verbinden, netwerken en samen

Ik heb de mogelijkheid om de tijd te nemen voor het opzetten van mijn business. Dat geeft rust en ruimte. Ik barst nog steeds van de ideeën en ik probeer niet te ver vooruit te kijken, maar steeds te voelen wat klopt. Vanmorgen kreeg ik terug dat ik een verbinder ben. Dat weet ik al langer, maar opeens vielen er weer wat kwartjes. Ik kan mensen samen brengen, de juiste mensen met elkaar in contact brengen. En het is super gaaf dat ik dit bij Seats2meet Amersfoort CS mag doen.

 

Die vibe club komt er wel

 

Misschien gaat de vibe club er wel anders uit zien dat ik nu in mijn hoofd heb, ik probeer mijn eigen vibe te volgen om te ontdekken wat de juiste vorm is. Niet teveel vooruitkijken en vooral genieten van mijn weg… dat is wat ik nu vooral aan het doen ben.

Samen is het leuker en makkelijker

 

Ik zie de vibe club als een club inspirerende ondernemende vrouwen die hun hart volgen, die doen wat ze leuk vinden. Maar ook die graag samenwerken, elkaar business gunnen en weten dat we met elkaar meer kunnen bereiken.

 

Wil je meedoen, praten, inspireren, leren, plezier maken?

 

Word GRATIS lid van de Facebook Vibe inspiratie Community.