Vanmorgen een Human Design reading gehad. Ik had hier al eerder van gehoord en via een tip kwam ik bij Surrenda Kuut van Hoop te geven terecht.

Wow, wat vallen er puzzelstukken op z’n plaats. Ik krijg in bijna 2 uur te horen hoe dingen voor mij werken, wat mijn uitdagingen zijn en wat ik te doen heb. Verbaasd om te horen hoe ik in elkaar zit, zo ontzettend treffend. En ook waarom sommige situaties zo lastig voor mij zijn.

Hieronder een aantal punten die mij raakten in de reading.

 

Ik mag provoceren!

Ik ben een wakker maker, ik help anderen om hun talenten naar buiten te brengen, om ook van zichzelf te houden. En daar mag ik best een beetje bij provoceren :-).

 

Afwachten tot er zich iets aandient

Ik kan snel heel enthousiast worden over zaken, maar het is belangrijk om er even over te slapen/denken. De kunst is om te wachten op de juiste uitdaging en niet zelf te initiëren.

 

Eigen gang gaan

Ik mag lekker eigenwijs mijn eigen gang gaan, ook al is niemand het er mee eens. Vanuit liefde voor mezelf volg ik mijn eigen weg.

Dit voel ik al mijn hele leven en dit doe ik ook wel, maar het voelt regelmatig lastig en ingewikkeld. Het is niet het makkelijkste pad. Het voelt fijn om te zien dat het in mijn systeem zit, dat dit is wat ik te doen heb. Een soort bevestiging dat het oké is.

 

Leven wie ik werkelijk ben

In het NU, in liefde met mezelf en anderen, dat is wat ik wil. Vanuit liefde dingen organiseren zodat de wereld beter wordt. Mooi om te horen dat ik genoeg heb aan mezelf, dat ik heel ben in mezelf. Dat ik ook tijd voor mezelf nodig heb. Dit is iets wat ik de laatste jaren steeds meer besef. Dat ik het lekker vind alleen, dat ik dit ook nodig heb.

Vanuit deze manier van leven wil ik mensen inspireren om ook te gaan leven volgens wie ze werkelijk zijn.

 

Hoe mooi past mijn plan om een mastermind op te zetten met een aantal vrouwen om ieders VIBE te vinden en te gaan volgen. Interesse, stuur me een berichtje.

 

Hold your horses

Deze zin is voor mij de essentie en de uitdaging. Al ben ik zo enthousiast over iets, ik wacht even. Ik voel of dit vanuit mijn basis klopt en pas dan ga ik creëren. Ik mag mijn wilskracht loslaten en wachten tot er iets komt. Pffff, dat wordt een enorme uitdaging, maar ik voel dat het klopt.

Weerstand en frustratie zijn de waarschuwingsignalen dat ik niet vanuit mijn basis reageer en handel.

Ik ga eens oefenen met lekker achterover hangen en wachten wat er komt. Grappig, dit deed ik de laatste jaren eigenlijk al een beetje, maar het voelde altijd als iets wat niet mocht, niet goed is, ik moest iets doen, iets creëren, iets opzetten. Maar nu weet ik dat het de juiste impuls was en dat het mijn manier is van creëren en mijn eigen pad volgen.

 

Ook interesse in een Human Design reading? Klik hier voor de website van Surrenda Kuut