Al jaren geleden hadden Rosita en ik het idee om met een groep ondernemers een traject te starten om echt te doen wat klopt bij jou. We zagen zoveel ondernemers stoeien en trucjes volgen van allerlei marketing goeroes, die voor hen niet werkten.

Doen wat klopt bij jou zorg voor succes

We hebben allebei ervaren dat het gaat om je eigen weg volgen, doen wat klopt bij jou. Voelen welke stappen je moet nemen. En als je jouw eigen vibe volgt, dan gaan dingen moeiteloos, dan vind je klanten en heb je succes. Jouw succes!

Van spiritime business naar soulful ondernemen

We hadden het in eerste instantie Spiritime Business genoemd (dit hoor je nog terug in 2 van onze podcasts). Maar uiteindelijk kwamen we op soulful ondernemen, omdat het echt gaat om jouw ziel volgen.

Gratis Experience Soulful ondernemen

Voor de zomer zijn we gestart met een gratis Experience Soulful ondernemen en het was bijzonder om te ervaren dat bijna alle deelnemers doorwilden in ons traject. En zo zijn we gestart met een groep van 8 vrouwelijke ondernemers.

Mezelf onderschat

Wat een heerlijke reis was dit, ik ontdekte zelf dat dit is wat ik wil doen. Werken met enthousiaste, bewuste, inspirerende vrouwelijke ondernemers. Ik merkte dat ik door de jaren heen ontzettend veel kennis had opgedaan en dat ik mezelf de laatste jaren onderschat heb in wat ik kan en doe. Ik ben al 17 jaar ondernemer en heb veel zelf onderzocht en geleerd. En in dit traject kon ik al mijn kennis en ervaring kwijt.

Gouden combinatie met Rosita

En wat we altijd al wisten is dat Rosita en ik een gouden combinatie zijn. Rosita is zo sterk in zien wat de kracht van deelnemers is. Om echt te zien welke stappen nodig zijn, soms al eerder dan de persoon het zelf ziet. Mooi om te zien dat ook de deelnemers zo blij waren met onze begeleiding.

Doe je mee?

In september gaan we door met onze groep, maar starten we ook een nieuwe groep. Dus ben jij die vrouwelijke ondernemer, die zin heeft om nu echt de juiste stappen te zetten. Maar ook behoefte heeft om samen met anderen aan de slag te gaan; steun, advies en dat duwtje om het echt te gaan doen. Meld je dan aan voor de gratis experience.