Herkenbaar?

Wel voor mij, ik heb in mijn 14 jaren ondernemer zijn regelmatig workshops en evenementen georganiseerd waar niet genoeg deelnemers voor waren, waardoor ik ze weer af moest zeggen. Ik schaamde me dan, want waarom was ik niet in staat voldoende mensen te krijgen?

Waarom geen aanmeldingen?

En ook nu lukt het me niet om voldoende aanmeldingen te krijgen voor de opening van het Vibe festival. Ik ben zelf ontzettend enthousiast, maar blijkbaar is het niet wat de vrouwelijke ondernemers zoeken. Of zijn er andere redenen? Ben ik zelf nog niet voldoende zichtbaar> Bereik ik mijn nieuwe doelgroep nog niet voldoende? Wil ik te snel? Ik breek er mijn hoofd over, maar dat is niet wat mij helpt…

Mijn eigen VIBE volgen

Ik ben aan het leren om mijn eigen VIBE te volgen, los komen van de strijd van wat ik wil in mijn hoofd (voldoende aanmeldingen), maar voelen waar mijn pad loopt. Misschien is de Vibe club zoals ik deze nu heb bedacht wel niet zoals die moet worden. Mijn drijfveer is dat vrouwen gaan doen wat ze echt hebben te doen, dat ze ook hun eigen VIBE volgen en dat ze zichzelf durven te laten zien. Dus zal ik dit ook zelf moeten leren.

Naar binnen keren en voelen wat klopt

Dat is wat ik nu te doen heb. Ik voel nu dat ik teveel op de praktische kant zit van het zichtbaar worden. Terwijl die kant van naar binnen keren en voelen wat er is of wat klopt mijn uitdaging is. Daarbij hoort ook deze blog. Al vind ik dit ontzettend lastig, want ik wil het liefste vooral mijn successen delen en niet de dingen die niet lukken. Maar ik heb gekozen om mijn weg te volgen en te laten zien, ook in mijn kwetsbaarheid en falen.

Samen en delen

Ik zie dat heel veel vrouwen hiermee worstelen, hoe krijg ik klanten, hoe krijg ik mijn workshop vol, wat moet ik doen? Hoe fijn zou het zijn als we elkaar hierbij helpen, er zijn zoveel vrouwen alleen aan het worstelen, ik samen wordt het zoveel makkelijker…

Dus die vibe club die klopt wel en de vorm komt wel. In de Vibe community kun je nu al mee praten en delen! Daar komen al mijn nieuwe ideeën het eerste voorbij!