Een bijzondere combinatie, want wat heeft een bubbelbad te maken met mijn ware essentie? Ik zal het uitleggen, in de workshop van David Schat deed hij een mooie visualisatie over het vinden van je ware essentie. In de visualisatie liep ik een huis binnen en daar mocht ik bekijken wat ik ‘te doen’ had. Ik kwam terecht bij een bubbelbad.verlangen naar wat je echt wil

Ik vind visualisatie heel fijn, maar mijn hoofd bemoeit zich er regelmatig mee; ‘een bubbelbad…kan ik niet wat anders kiezen?’. Maar inmiddels heb ik geleerd om mijn hoofd te negeren en gewoon door te gaan met de visualisatie.

Verbinden en Plezier

Al snel werd me duidelijk dat het fijn was in het bubbelbad, er waren andere mensen en we hadden mooie gesprekken en veel lol. En dit is precies wat ik wil in het leven! Ik wil verbinding, echte verbinding. Ik wil bewust leven, genieten en plezier hebben.

En ik voelde dat ik degene kan zijn die de voorwaarden schept om mensen bij elkaar te brengen. Maar ook om mensen bewust te laten worden van hun eigen VIBE. Om vervolgens met plezier hun VIBE te leven.

Verlangen naar wat ik echt wil

Mijn uitdaging is om steeds te voelen waar ik naar verlang, wat wil ik echt! Dit vind ik lastig omdat ook hier mijn hoofd er van alles van vindt en door die twijfel kom ik niet in actie.

Ik zie nu dat ik vaak te grote stappen wil, ik mag kleiner denken en hoef alleen maar bezig te gaan met de eerstvolgende logische stap.

Maak eens contact met jouw verlangen! Doe jij wat je echt wil?